Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, April 28, 2010

Tapi... aku tetap bengkek...

Walaupun aku faham masalah yg sedang dihadapi oleh TM..
tapi..
TApi.......
TAPi..........
TAPI..............

Aku bengkek gila babeng...
Dah laa kat pejabat keje banyak tahap hell...
Pastu selalu balik umah aku akan layan..
Mamat2 hensem Korea ni sebagai emotional theraphy..

Ni dah 5 hari tak dapat download apa-apa..

Aku tengah tengok citer ni PERSONAL TASTE..
Heronya ialah hero BOF Gu Jun Pyo..
Aku hanya sempat download episod 1 je hari tu..
Pastu aku lupa nak tengok..
Selalunya citer Korea ni..
Aku akan donlod 1 je dulu.. then tengok dulu..
Pastu baru decide untuk download yg seterusnya..
Selepas tgk 1 episod...
Rasa cam Personal Taste ni jalan citernya..
Lain sket pada citer Korea lain yg lebih kepada cinta bersegi-segi..
Tak pun hero muda in love with heroin tua..

Pastu satu lagi...
LEE MIN HO dalam citer ni SANGAT HENSEM..
Kalau dalam BOF..
Aku nyampah tul tgk rambut ala2 ekor tupai dia tu..

Kalau masa BOF hari tu dia wat rambut lurus camni..
Confirm aku tak pandang pun Kim Hyun Joong tu..
Sebab naluri jiwa aku ni..
Aku lebih suka lelaki yg aggressive.. speak his mind..

But in reality.. exceli Inche Izman lebih menjurus kepada
2nd hero dalam drama Korea..
Seriyes taw.. camtu laa character laki ku itu..
  • Sangat cool kekadang smpi aku hangin kuar api ikut telinga pun dia relax je..
  • Lebih suka mengalah dari membantah..
  • Suka pendam perasaan..
Ops.. tetiba Inche Izman lak terlibat sama..

Apa-apa pun..
Untuk peminat Lee Min Ho..
Nanti dah siap citer ni aku akan review & roger2 korang suh beli :)

Pada yang tak minat..

ADA HAKU KESAH :))

World Peace Makcik Rehan & Eryn !!!!
.
.
.

8 comments:

makcikrehan said...

Eeeeiii..... ko sgt keji tawwww...

aBoi said...

heroin citer ni tak lawa la...
nampak tua..

I want to lose weight said...

Heroin apa kisah..

yang penting hero lazat sehingga menjilat ibu jari kaki

noradzlina.kamdani said...

hingga jilat ibu kaki...
wah tahap gaban nye hensem nih

syarqiah75 said...

dah tgk skit2 tadi kat YouTube...konpem nak ..............:)

Mia-Ina said...

kak zel..klu smpai dh jilat ibu jari kaki...hensem tahap tinggi ni..hehe.

inchi azman x jeles ke..hahaha

I want to lose weight said...

Inche Izman?

Tu kan weekend husband je..
So weekend nnt laa aku jilat dia pulak..

OPS.. tak sesuai utk yg belum kawin :))

HoNEybUneE said...

yey! dah ada citer baru erk...ngeh ngeh ngeh...kompom nak yg nih sbb ada nyer mamat hero tuh...dah siap tu jgn luper...hahahahha....=))