Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, December 14, 2009

Akhirnya Dapat Jugak...

Hehehe wishlist raya lepas..
Tapi masa tu berkenan yang pink..
Bila tgk rasa cam kusam sangat plak dah..
So ambik merah... Lily LJ Plaid

Beli terus pakai hokay..
Alangkah jakunnya..
New Arrival crocs ni pun sangat menggetar perasaan..
Ada riben kecik.. sangat comel..
Tapi pattern ni depan dia pendek sangat..
Aku nyer pattern jari kaki lak..
Cam kipas pengantin lebor nyer..

Terpaksa laa melupakan hasrat itu..

Apa pun.. aku suka sangat yg merah itu..
.
.
.

11 comments:

Mar said...

cute laa... ni yg teringin nak sambar satu jgk ni

Kaseh said...

aku pun suka pink.. yg kaler pink pudar sgt ke rupa dia.. tapi mmg lawa la ... kaki aku pun kipas pengantin gak kat depan tuh..haha

idtgm@streamy.com said...

yg pink tu.. cantik jugak..
Tapi kalau aku yg pakai..
Nmpk cam kurang ganas la pulak..

Yg pink Lydia LJ Plaid cantik..

Tapi kalau aku pakai.. mau jatuh terseliuh kaki pasal tinggi sangat

m@ said...

wah..cantek n sexy warna ni'
crocs ni best pakai kn..cume awl2 tu melecet skit:(

IdzaLia said...

merah tu..cutelah crocs yg stlye ni..

idtgm@streamy.com said...

Ma..

betul tu.. awal2 melecet..
tu pasal aku ambik saiz besar sket
then g cari tukang kasut
pastu suh dia tambah pelapik kat belakang tu..

so tiada lagi masalah melecet :)

adikmanje said...

lawa zel..

mama_iris said...

bape regenye kak?tu yg penting nak taw...as far as i know...rege crocks neh kemain lg neh..hehheehhe

lovelygift....everything u need are here said...

Cantiknya yang new arrival tu...berkenan sgt

rash said...

wah sgt berani beli kaler merah ^^
mhl la kak zel kasut crocs.. huhuhu
yg new arrival tu mmg sgt cantik tp nmpk kaki cm pendek kn..

I want to lose weight said...

Yg merah ni 139.90
Tapi skang crocs ada offer..
10% for 2nd purchase..

Yg new arrival tu...
Mmg kaki depan dia pendek sket..
Tp sangat2 lawa & chic

rege - 169.90