Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, December 7, 2009

Mat Keropon.... Bukan Teropong

Eleh.. budget cute sgt ler tuh..
Tahap perasan dia ni kadang-kadang..
Wat mami dia naik segan pulak..
Lebih-lebih bila dia cakap depan orang lain..
"MAMI.. KALEP SO CHOMEL KAN..."

Klu dia guna "SO" tkpe lagi..
Kadang-kadang dia guna perkataan "SANGAT"

Teropong bionic hand dia as usual..

Ala-ala binocular lak...

Ops... dah jumpa apa yg Khaleef sok keropon tu...
(100 kali aku cakap "teropong".. 200 kali dia cakap "keropon"


~BERIANI GAM PRIMA AYAM~
Meleleh air liur sambil suap Khaleef..
Wpun nampak simple je..
Tapi seriyes nasi dia sangat sedap hokay..
Inche Izman pun ala2 ketagih makan kat sini..
Asal balik je ajak..

Habis je 99HTN... aku nak lunch kat sini everyday..
Lepas gian.. Hat ni.. lepas-lepas suap Khaleef..
NGAP satu suap masuk mulut sndr..
Tak tahan godaan..

Laki aku senyum simpul je..
Siap tanya "Nak order sepinggan lagi ke?"

HUWAAAAA !!!! sindir aku laa tu..
Sesuap je laaaa.. bagi lepas kempunan...

So, sudah 2 kali saya makan..
.
.
.

4 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

wakakak aku keropon nasi tu pun mabeles jerk..yummeh...babe aku nak tanye ko pasal it...aku kene ym ker email ker ape...da la aku takpaham cr ko jawab komen macam mane...

aku pg bilang perenggan komen ko tu nak mecing ngan soklan...adoi la...buh name jawap komen tu tak leh ke nok?konpius taw

I want to lose weight said...

aku pun konpius apa ko tulih ni.. kira ni soalan belum ada la kan..

kang kat opis aku on YM..

lappy hazab ni takleh on YM.. kang hang

paulinevoon said...

dah besar dia....

i do remember you both :)

Mar said...

sesuap dua takper kot..kempunan pulak karang :)