Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, December 15, 2009

Kalep Sangat Sedey..

Aku tengah layan tenet..
Tiba-tiba aku dengar Khaleef meraung..
Igtkan jatuh ke hape..
Berderai-derai airmata dia punya sedey..


Ini ler sebabnya..
Kukin dia dah putus dua..

Tu ler.. suka sangat gigit puting..
Selalu pecah-pecah je..
Tak pernah lagi smpi putus dua camni..

Tengok muka tu kesian..
Tapi dalam hati aku rasa lawak pulak..
Rasa cam padan muka...

Hahaha.. mami yg kejam !!!!
.
.
.

13 comments:

Mar said...

ciannyee diaaa

pearls.. said...

ko.. kesian si kecik tuh..

tapi.. kalau aku tengok si kecik tuh.. cam kembar lak ngan anak aku la...

Mia-Ina said...

khaleef..nak kena berhenti puting pe..kak zel...@ mak dia kena gantikan baru?

mama_iris said...

ciiaaannn die....sempat lg mami die suh posing tunjuk puting nak snap gambar...hehehhee...

I want to lose weight said...

Ina..

Kat umah tu.. selain stock susu & diapers.. ada gak stok puting..

Kalau hilang atau tak dapat memukin..

setiap 30 saat 2 kali dia tanya..

"KUKIN MANA MI?"

"MANA KUKIN KALEP?"

"MAMI NMPK KUKIN?"

Ieda said...

ngatkan sebab ape..ciannya....nak masuk sekolah xbole hisap puting dah khaleef....

LiAnA said...

lenkali kalau dia tnya kukin.. ckp tikus dh bwk lari kekeke..

azurayahya said...

Stop kan saja puting tu Zel...
Memula memang kesian, dah hilang ketagih dia nanti, ok ler nanti...
Lagipun dia dah nak gi school dah...
Stop puting saja... Susu jgn stopkan plak...

Kaseh said...

aku ni pagi2 tadi dah jenguk blog ko ni bila tgk muka khaleef monyok.. bila nak komen jek bigbos masuk..terus meeting..bantut hasrat aku..
ni aku nak balas dendam...kesiannya tgk muka dia.. ermm ni kompom geget2 puting tuh sampai putus jadinya.. ko da ganti baru ke tuh?

Ms AiReEn MoHd said...

HUWAAAKAKAKAKA..sian ko kalip...da da tu kang mulut terjongkit kang...da tu ehh...ko tak yah belikan lagi nok...kang abis tak encem kalip kang

I want to lose weight said...

Kukin dia mmg ada stok kat umah, dalam handbag, dalam kereta dan bawah bantal..

Aku malas nak stopkan..

Sebab nnt dia akan ganggu ketenteraman aku di rumah. Nnt nak bertenet pun susah..

Aku cuma berharap.. nnt sekolah, dia tak dapat memukin selama 4-5 jam gitu sehari lama-lama dia sndr tak nak..

rash said...

kelakar plak kak zel amik close up muka khaleep tgh nangis...
huhuhu

noradzlina.kamdani said...

ank kite pun dolu ssh nk stop puting...ble puting kene gigit tikus (ms tu kt umah atook di dia d Jb) trus stop sbb geli..nsib adiknye xpandai hisap puting