Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, December 13, 2009

Cepat Betul Masa Berlalu.....





.
.
.

10 comments:

Kaseh said...

ya Allahhhh zelll... comelnyaaa dak khaleef kecik2... aku sokaaa tgk... gewamnyaaa...nak je ku gomol pipi gebu dia tuh..adoii.. ko ni.. tak siap keja aku pagi ni.. adehhh.aku dok tgk dari tadi nihaaaa...

mama_iris said...

memule ingatkan akak nak cerita baby Khayra tu dah besarr...tp rasanye baru baca hari tu Khayra tu baru membesar...

rupenye budak hensem punye gambar masa kcikkkk......muka die time kecik "ayu" la......hehehheeh

Mar said...

gambar no. 3 tu dah terserlah dah ke"khaleef"annya :)

gambar yg last tu terserlah betul keinginan mak dia nak baby girl. amiinn..moga dimakbulkan.

I want to lose weight said...

Khaleef ni dari kecik2 mmg suka senyum & gelak..

Tapi masa 3 bulan pertama.. menangis kalah Ahmad Albab..

Kaseh said...

aku datang lagi.. haha taklehbuat keja.. ermm nak kidnap gamba dia leh tak?

babyfreaks@ratusiput said...

dah tu....bilanye nak tambah lg satu...ehehehe...

I want to lose weight said...

Memang nak tambah...
Kalau boleh nak anak kembar terus..

Tapi lum ada rezeki lagi

Ms AiReEn MoHd said...

alala tomey nyer si kalip....pink tu sutun...niapehal kalip pakai tudung ni....ustazah nye kalip..kekekeek

sitie said...

comelnye si khaleff nie time kecik, ye kak zell?ikut mummy die kowt kan?

gebu's fairy tales said...

bambam kalepp..geremmm!