Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, December 9, 2009

Terjebak Lagi....

Hero lazat berkrim camni..
Camne aku nak tido cepat..
Eeee.. geram2.. kalau la boleh bela sbg binatang peliharaan..
Toy boy? Sugar mummy? Anak ikan?

Layan drama Korea The Partner..
Adeih.. pastu tak leh stop..
Malam tadi aku tgk smpi 7 episode..
So lebih kurang bersamaan 8 jam..

Aku tgk smpi Subuh.. lepas tu baru tido..
Kul 7.30 dah bangun balik..
Nak kena kemas beg sbb ptg ni nak balik Mambang naik keretapi..

Khaleef malam tadi pun sama naik ngn mak dia..
Kul 3.30 pagi baru tido..

Pagi ni kat pejabat kepala weng..
Mata rasa cam nak melekat je..
Tapi banyak koje ni..
DVD ada 9 keping lagi nak burn..

Sabar ye sapa2 yg dah order & bayar..
Hari ni pasti akan dipos..
.
.
.

6 comments:

NaNa YuSoF said...

kte pon suke hero ni....
da lama jtuh cinta ngn hero ni...
tp nama dia kte xtau la....
hehehehehehe.....
tgok dia dlm cter mygirl...

I want to lose weight said...

Lee Dong Wook..

Tapi skang dia takde..
Kena millitary service 2 tahun..
Lambat lagi ler nak tgu dia berlakon pulak..

Dlm The Partner ni dia berlakon watak happy.. lain sangat dari My Girl..

Tapi My Girl still the best ever

rash said...

kak zel jual dvd burn cite korea ker?
cite ape lg ader?

I want to lose weight said...

DVD KOREA.. yg leh tgk kat DVD player tak banyak..

Yang banyak RAW

Maknanya kena tgk kat laptop guna gom player & import subtittle

HoNEybUneE said...

aku pun suker gak zel ngan citer2 korea nih...p tenet lembap cap ayam nak download...biasa ko download kat ner erk? tak nak jual cd korea ker??? hehehhehehhe...aku first kastemer...=)

Hana Kimi said...

biasa2 je ngan lee dong wook sbb hana lbih minat ngan u-know yunho tvxq ( sbb dia kiut sgt!!!!) haha.

x pnah lg tgk my girl, tp kawan2 hana kata dia x pandai blakon. nmpak kaku. ada sorang kwn hana ni kata, dia akn gelak besar bila tgk dong wook nangis dlm my girl. tp, hana x sure. kalau ada masa nnti hana tgk my girl tu. skrang ni ngah layan east of eden