Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, December 3, 2009

PERTUBUHAN HARAM ?!!!!

Macam bagus jekan...

Meluat aku baca posting dia..

Tapi terbaca juga sbb nak tau perkembangan semasa..

Oooo main klik klik HARAM ye jatuh hukumnya..

Provider tak kata apa pun.. lagi menggalakkan..

Depa lak lebih-lebih.. cam laa kuar duit poket dia..

KESIMPULANNYA - MEMUALKAN DAN MELOYAKAN..

Depa dah merasa banyak.. tiba time kita.. cam-cam laaa pulakkan..
.
.
.



23 comments:

intan izani said...

mmg meluat kak
siap ugut nak bagitau provider
cam bagus
pastu siap tinggal link blog die yg lain
supaya org komen situ
nampak sgt promote blog
bodoh...

marah ni.. hehe

I want to lose weight said...

Hehehe.. tulah.. padahal dia tu yang kemaruk traffic..

sue said...

2 la kak,tetiba sy terkejut,dia hentam habis2..sy pn jd takut,pdahal nuffnang takde kata salah pn..geram bila bc,tau la kita freshie dalm blog ni,adehh kita clik bkn pkai tgn dia pn...

Zulaikha said...

mane postingnye??nak bace gak!

I want to lose weight said...

IKA..

tak yah baca laa..
nnt ko sumbang traffic lak kat blog dia..

akak tgh busuk hati ni..

hahahaha

acHap~ said...

kak, nak bace posting dia. huhu. bley la. hak3~

noradzlina.kamdani said...

sabo yek zel..

I want to lose weight said...

nak baca... google
PERTUBUHAN HARAM KLIK KLIK NUFFNANG..

nnt ada laa tu..

Kaseh said...

aku nk bc gak. Meh link.

MAKCIK REHAN said...

walaupon aku bukan pengkelik tegar, tapi aku jadi berasap baca belog orang2 itu. siap tempek TnC dari nuffnang, konon2 dah berlaku perlanggaran kontrek [adakah mereka terlalu senang sampai sanggup hadap ayat berjela2 dlm kontrek?]

Ewww.... those people sucks! [haaa..kan aku dah speaking!]

Aidi-Safuan said...

prasan tak yang komplen tentang haram sumer nih adalah melayu?then cakap orang2 yg klik2 nih sebagai melayu tamak la dan sebagainya.hurm...

tak elok jatuh kan sesuatu hukum.ker diorang da refer quran,hadis,sunnah,majlis ulamak?hehe

Aidi-Safuan said...

prasan tak yang komplen tentang haram sumer nih adalah melayu?then cakap orang2 yg klik2 nih sebagai melayu tamak la dan sebagainya.hurm...

tak elok jatuh kan sesuatu hukum.ker diorang da refer quran,hadis,sunnah,majlis ulamak?hehe

sukiminna said...

haha...tu taktik yg paling cantik sbnrnye utk tarik trafik..saje jek depa wat kecoh. rilek kak rilek :p

coffee said...

np haram ek...ak konpius...

TERATAK IMPIANKU said...

saya dah jumpa,nak bc skit..hehehe

I want to lose weight said...

Kalau nak kira haram..

DOWNLOAD MOVIE & MP3 dari internet tu lagi HARAM..

yg tu tak nak pulak diperbincangkan...

ni laa org kata ketam nak ajar anak dia berjalan..

Azimah@Melati said...

"p/s: Taktik keji pihak zionis dengan menghalang bekalan makanan sampai ke tangan penduduk Palestin. Mereka kenyang, rakyat Palestin kelaparan. Fikirkan!"...relevannya??? motif?? ngok ngek nyerrr.... nuffnang tak cakap pepe kan.......

NaNa YuSoF said...

saya pon xphm...hehehe...
sbnarnye, saya mmg nk jd nuffnanger...tp xpnah mjd...
bole x beri tunjuk ajar..
hehehehee.....
nnt bole la saya klik2 sume.. n sume klik2 saya blik...
leh senang sama2..tol x?

~adakah komen saya ini kena mengena dgn entry akak?? hehehe.... jgn marah...~

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

hurm..org melayu banyak PHD..

adha said...

zel
dia da kenyang wei mkn duit tu.. huhu

** panas sungguh isu blogger mgu ni

eynda said...

Salah satu cara nak bagi blog femes...START A CONTROVERSY....nampaknyer mereka dah berjaya hehe....

Kalau nak klik2 pun salah baik nuff takyah suruh letak iklan kat blog...

Selalunyer bila ada PHD ni mereka rasa tergugat...takut trafik blog lain makin naik ditambah dgn $$$ bila ramai2 klik....diaorg takut terjunam ke bawah kot hehe...

Yg herannyer org melayu jugak yg buat kecoh kan...sungguh tak matang....kesian keluarga-keluarga mereka sebab dapat org macam ni dlm keluarga mereka...isskkk...

Zulaikha said...

ape kate kak zel copy paste letak dlm blog kak zel??tak yah masuk blog dia..kak zel yg dpt byk trafik..hehe..

touyakaruma said...

Errr rasanya dia betul ... bukan yang klik-klik tu haram .

Maksud aku pasal menubuhkan satu blog just untuk klik-klik tu salah . Dari hukum agama .. aku tak layak nak tentukan.