Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, December 27, 2009

Lama tak hapdet

Kan mgu lepas takde mood..
So takde laa hapdet..

Mgu ni mood cam ada..
Tapi Puan Zel sefamily akan pergi bercuti mulai lusa..
Sampai le 3 Januari..

Pergi mana ?!!

Destinasi masih rahsia sbb masih dalam perancangan..

diet 99HTN..

Hujung mgu baru lepas ni..
Kantoi lagi makan nasi lauk ayam masak lada hitam + kicap
Kat Mambang di Awan..

Kalau balik Mambang.. mmg susah nak control..
Sebab kat sana aku sangat bosan..
Takde aktiviti.. takde astro... takde internet...

Yang ada cuma peti ais, rice cooker, mesin basuh, tv kecik..
.
.
.

5 comments:

arbaieyah said...

lagi sekali penganjur kantoii.....ehehhehe....dah tinggal hampir 1 bulan je lagi zel.......jgn makan nasi lagi zel....kalau yg lepas2 tu kantoi...masuk tahun baru aku harap ko x kan kantoi tau....tahun baru azam baru...bila 99htn abis...ko buat lah program baru yg lain pulak...i follow...ehe

Mar said...

betul la kak zel. kalau boring tak ada apa nak buat memang senaaang sgt nak kantoi. mmg wajib ada internet, astro, ke game ke apa2 la janji tak teringat kat makanan kan

mama_iris said...

no comment sbb saya lebih dasyat dari akak....
anyway,try le menu2 yg saya post tu...takde la hazab sgt....

Mama Azlina said...

heeheh..sama la kita...asyik kantoi aje nie....

noradzlina.kamdani said...

ala...zel ko xjeles ke dgn si flo n bai, niniey aziz pun dh nk kurus tu..ko asyik saje mengantoikn diri xde pekdah nyer...zel ko xsian kt kitorg ni ker...kt sama2 nk sihat dn mencumelkn diri...