Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 22, 2010

Un"SANGKA"rable...

Ikutkan mula-mula tu Mami takmo pun g Open Day Kindy Kalep ni..
Yelah setakat dapat no.12...

Anak-anak orang lain..
Sumer dapat no.1 - no.3...
Lagi Pelajar Terbaik laa...
Lagi Matapelajaran Terbaik laa..

Ngan prestasi kedatangan paling mandom..
Paling banyak ponteng sekolah..
Mustahil gak nak dapat Anugerah Rajin Sekolah..

Sekali smpi gate kindy.. cikgu dia suh dtg jugak..
Aku pun habaq nanti ler kejap2 lagi..
Nak pi pejabat jap ada hal..

Dah jauh.. rasa cam kesian lak kat Kalep..
Patah ler balik..

Dah smpi.. duduk laa kat tepi pagar diam-diam..
Tengok depa punya persembahan..
Anak aku haram nak nyanyi satu lagu pun..
Maybe sebab sumer lagu Cina..

Sekali smpi masa yang mak bapak lain tunggu-tunggu..
Aku lak tunggu nak belah je..
Keje melambak ni kat PID..
Upacara penyampaian hadiah..

Sekali.. Subject Art..
Best Coloring 4 Years..
Muhammad Khaleef!!!!

Aku yg tengah tersandor kat dinding..
Terus kelam kabut cari handphone nak snap gambor..
Tak sempat nak ambik gambor dia ngn Principal.. :(

Terus MMS gambor seantero dunia..

VANGGA HOKAY.. WPUN KATEGORI MEWARNA SAJORK!!!

Balik sekolah terus pi beli Pistol Pasukan Guts Ultraman dengan tulus ikhlas :)
.
.
.

9 comments:

Va Va Voom said...

Well done kalep!

marziah said...

clap clap clap...tahniah kalep

littlehumblelynn said...

zell

see..kalep prove u wrong dear!!dia still ada talent ok..congrats!!tumpang happy gak..:)

a l y a a a h m a d said...

hoyehhhhh...clap clap kalep....

.::CeK LaLa::. said...

hah!! kannn... ade jugak hadiah nyerrr....

ibh said...

Tengok!!!Khalep ada bakat terpendam.
Tahniah!..tahniah!

iluvtupperware said...

hahahaha...
chaiyokk la kalep.. setiap ibu akan bangga dgn anaknya..

Ain Nak Kurus said...

so sweeet kalep.. clap clap.. pasnie kalu dapat banyak piala.. lagi banyak pistol ibu belikan

ratusiput said...

tetibe aku rase sebak lak bace entry ko yg ni...yela walau anak kite nakal mana...mesti ade sumhing yg ble buat kite bangga ngn dia kan walaupun sebesar zarah...camtu gak anak aku...nakal yarabbi tp.....dia tetap jd kebanggaan aku selamanya...