Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, November 2, 2010

Cita-cita saya tak tinggi...


Sempena Wedding Anniversary ke-5..

Mami tak nak Iphone 4.. tak nak Blackberry Torch...
Tak nak Experia... tak nak N8..
(hehehehe.. cam laaa laki aku offer sangat yg tersebut di atas)

Request hat biasa-biasa je..
Tapi takmo laa CSL pleeeaaseeeeeee....

Iklan kat TV tu..
Cam menarik hati ler..
Lebih2 lagi ada lak Pink Karer gitu..

Mami hanya mahu itu C3 sajer tau..
Wpun specs & features biasa-biasa ajer..
Tapi ada wi-fi..
Cukup laa untuk orang-orang biasa...
Golongan-golongan pendapatan biasa...
Cam kita ni..

Takat-takat keje cam Mami ni..
Masuk pejabat pun selipar kena tinggal kat luar..
Pastu naik pun takat Tora Terbang..
Kira ok sangat dah laa ni..

So, Bie..
Ada boleh ke tak boleh ke?

Sila bagi jawapan ASAP..
Kalau tak bagi..
Sila pergi dinner kat Dusun Bay ittew sorang-sorang..
Mami merajuk sampai Birthday mami tahun depan :(
.
.
.

5 comments:

nurulhudaresad said...

so kaedahnya ini bukanlah permintaan...tp satu arahan...huhuhu...C3 fink itu mmg mencair kan hati...kalo dapat,saya amat cemburu...=)

I want to lose weight said...

Hehehe.. rm450 je wei hp ni..
kecik comei je..
ntah muat ke idak jari goreng pisang akak ni nak tekan pad

a l y a a a h m a d said...

amboi lama tul nk majuk 2...
smpi next year...bgs strategi

norh said...

rm450? ada wifi..mcm best ja zel..

Kak Mah said...

murah ek...haritue aku request samsung corby sebab hp csl aku dah hazab...charge 24jam tak masuk2... huhuhuhu bleh la nak request jugak C3 nieh....huhuhu kene kumpul duittttt....