Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 8, 2010

Hadiah Apa?


Kan ke anibesari kahwin kami Sabtu ni..
La ni tengah pening nak kasi hadiah apa...

1- Perfume - dia tak pakai perfume pun..
2- Handphone - dah 2 kali anniversary kasi handphone..
3- Baju & Suar - ni dah ruji... selalu sangat belikan..
4- Jam - yang dia nak tu harga >1K, maka sila beli sendiri..
5- Kasut - sudah bagi birthday tahun lepas..
6- Kereta - tora terbang tu.. beli & present geran nama dia.. tp aku pakai :))
7- Baucer membeli-belah - dia reti takat beli-beli kat Tesco je..
8- Motor collection - last-last kang dapat kat Khaleef..
9- Buku - dia tak suka membaca..
10- Laptop - dia nak sangat.. tapi bahaya dok sorang2 ada lappy & internet..

Oleh itu, sangat memeningkan kepala...

Cam aku senang..
Apa aku nak aku request je..
Dapat tak dapat belakang kira.. :))

Ni bila aku tanya..
Jawapannya sangat merendahkan hati aku tau..

TAK PAYAH LAA... DUIT TU SIMPAN UNTUK BENDA LAGI PENTING...

Bosan laaa..
.
.
.

13 comments:

Lia said...

Alaa Zel... dia bukan tak nak hadiah...dia nak sebenarnya tp dia tak nak tunjuk kat ko.. ko buat2 je tak reti, tp ko belikan dia kek ke...suprise ke dia...mesti dia suka punya... xpun duit tu ko belikan tiket penginapan 2 h 3 mlm...dpt ko berjalan sekali....

Nieza Ishak said...

bawak pi makan kat restoran terapung menara KL ... sureeeeeee makin bertambah sayang .. ngeh nghe ngeh ... ko pun syiok nak layan buffet ...

Liyana Lunia. said...

belikan ipad satuuu :))

I want to lose weight said...

Tiket penginapan - hari tu kan baru je menginap 3 hari 2 malam kat Cherating

Dinner - Tak leh jauh dari Tg Malim. Sbb itu Sabtu dia adalah keje. Paling cepat leh smpi rumah pun dalam kul 8.00 malam :(

I-Pad - Benda2 tech ni tidak boleh.. Bahaya tau kalau suami yang hidup bersendirian mempunyai access kepada Internet :))

iluvtupperware said...

Zel,

Masalah ko sama jer cam aku... sudahnya aku tak belikan apa-apa pon... juz masakkan lauk feberet dia n bwk jalan2, tgk wayang kat alamanda. Anak2 sumer tinggal dgn pengasuh. Dia sgt suker!

I want to lose weight said...

Huhuhu.. tapi kami ni masa sangat terhad..

Nak jumpa Ahad tu jelah..

Terfikir gak nak belanja lunch + tengok wayang..

littlehumblelynn said...

zell

aku pun tgh bingung nak bg apa pd suami terchinta..besday dia 15/11 depan...........dah 5 tahun x dpt presen dr aku..wife hampeh@!hehee

Delicious-Cuppies said...

hehehe... mmg susah nak belikan laki hadiah kan... anniversary aku bulan 12 nie ko tau laki aku mintak apa..? sport rim! giler!!! huhuhuh...

I want to lose weight said...

Kalau kita tanya-tanya banyak kali..
Memang dia bagitau yang pelik-pelik..

Nak Harley Davidson laa..
Nak tukar kete Vios laa..

Selera besor..

syida said...

sama la dgn idah.....Anniversary khamis ni 11.11....tapi tak bagi hadiah (hadiah baru aje bagi last month)...just bl kek & pergi steamboat dinner...ok la kan....kenyang sekeluarga

I want to lose weight said...

Sini dinner yang paling best..
Tak Dusun Bay.. Garden Seafood..
Yang lain sumer tempatnya ala kadar je..

Haruskah memanjangkan langkah ke Rawang :))

lov_note said...

hurm..biasalah tu laki2 ni nk tnjuk ego dia, tp dlm ati mzt dia hppy kalo dpt hadiah tu..

eloknyer blila bnda yg dia ske..xya mhl2, msk mknan pevret dia ke.. 1hr tu hr dia..so ble wat urutan tok dia ke.. n mcm2 lg..

ps: lov prnh cube twr diri baso kete n moto abg mmg dia ske sgt.. :P

iswatie "colours of life" said...

mcm laki aku jugak..last2 kalu bg jwpn yg x menjawab soalan..masuk angin keluar asap la jawab uer..

kita..mmg apa kita nak kita cakap..hahahahaha...siap boleh kasik list lg apa kita nak..hahahaha