Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, November 10, 2010

CHIKO itu?!!!!!

Sebenarnya.. semua entry hari ini..
Adalah auto-publish semata-mata..
Bukan pelampiasan secara lansung :))

Aku cuti hari ni..
Pagi-pagi tadi ada check-up kat klinik gomen..
Petang lak kul 3.00, ada appointment dengan Dr Ratna kat PMC...

So, aku assume masa entry ni kuar..
Aku dah tau ler jantina baby dalam perut ni..
Harap2 esok dia tak nyorok dah laaa...
Bagi laa chance mami membeli-beli baju-bajan dengan rasa confident..
.
.
.

5 comments:

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

harap2 gegirl:)
amin

ibh said...

Fuhh!!!..tak sabo nak tau jantina bb..Hadoi!!..apa kes aku lak yg tak sabo ni..heeee

Mia-Ina said...

harap2x la seperti yg kak zel impikan..baby girl lak

AIN NAZRI said...

akak dah tahu result ke??

I want to lose weight said...

Kan dah ada jawapan seperti entry di atas entry ini :)