Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, November 25, 2010

Misi sudah berakhir...

Akhirnyaaaaaa....

Merah dah merah..
Tangkai dah bertangkai..
Base pun ada..
1 benda je takde iaitu canopy..

Tapi pikir2 balik..
Aku bukan anta anak ke nursery jalan kaki pun..
Naik ketenya..
Lagi pun apa kehal nak hayun2 anak pulakkan..
Mesti laaa ini carrier akan kekal kat dalam kete je..

2 benda je nak kena cari ni..

Cushioned straps cover

sama ini lapik beruang

Maka, duit untung jual bahan bakar bulan ini..
Telah dihabiskan ke jalan yang lurus...

Thanks to Makcik Rehan yang selama ini bersabar melayan kemeroyanan aku pada setiap hari mencari yang sesuai dengan budget ciput tapi selera besor..

Thanks to EncheDanny bersama kedainya
http://kedaienchedanny.blogspot.com/
Kerana bagi diskaun & free gift lagi..

Thanks to customer bahan bakar sekelian..
Tanpa pembelian dari anda..
Susah mau realisasikan impian saya setakat bersandarkan gaji cukup-cukup bayor hutang & makan minum tu je..

Terima kasih Allah..
Rezeki masih dikurniakan pada saya & baby Chiko...

TERIMA KASIH DUNIA !!!!!
.
.
.

7 comments:

Lia said...

wah...dh dapat...so cute and jaga kesihatan diri baik2 kay...

I want to lose weight said...

thank you :)

LiAnA said...

ucapan terakhir tu rasa mcm baru pas menang award lak kekeke

littlehumblelynn said...

alhamdulillah :) tumpang happy gak!!berkat lah maksudnya rezeki yg awak dapat tuh..dah betul gayanya !!

noradzlina.kamdani said...

ok la..@least n mpk hasil bahan bakar ke arah yg lebih berfaedah...

cara ko ucap terima kasih mcm ARTIS MENANG AWARD

iswatie "colours of life" said...

aku punya maxi cosi but yg tuh 3 keturunan yer...sejak dr hani lagik berbaloi laki aku invest mahai...hehehehe

warna merah jugakk..

MaduRacun said...

huurrmmm .... sapekah tuan baru kpd si merah itu?