Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, November 3, 2010

Mual...

Moody laaa tgk Khaleef ngn adik aku membuta kat umah..
Aku pun nak membuta jugak..

Pastu duitkan tengah banyak ni...
Ceh.. ceh.. ceh...
Pastu takde tempat nak kasi perabih :))
Hehehe.. padahal bila gaji lambat 2-3 hari..
Meroyan tak sudah2..

Pagi ni ada kelas warga emas..
Makcik Robiah belajar guna internet..
Seperti biasa.. muka manis, tapi hati tertekan..

Cepat laaa makcik abih..
Perut saya ni mengeras semacam bila mengajar..
Nasib baik makcik Zakiah tak join sekali pagi ni..
Kalau tak, mmg confirm hari ni 1/2 day..
Balik cepat nak buat muruku :))

Wei.. aku teringin muruku yang iklan KFC tu..
Rasa cam sedap bebenor muruku itu..

Tamat sini dulu repekan jam 11.00 pagi..
Kang bila mood dah ok aku wat entry baik2 :))
.
.
.

1 comment:

noradzlina.kamdani said...

pergh...g le shopping kt kl..kn SALE