Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, November 9, 2010

Merajuk sudah.....

Sudah ambik cuti Khamis & Jumaat...
Khamis mau pi check up kat PMC serta wat booking...
Igt malam jemahat tu terus ler berangkat ke Mambang di Awan..
Dapat ler berlama-lama celebrate anniversary kat sana..

Dah plan nak booking ticket citer Unstoppable..
Pastu gi laa dinner kat mana2 di Ipoh nun..
Sanun banyak laa sket pilihan tempat makan..
Banding dengan Tg Malim ulu banat ni..

Nasib baik tak booking apa-apa lagi..
Inche sorang tu tak hambek kisah pun..
Lagi ada ajak kawan dia dok numpang umah dia utk 2-3 minggu..

Takkan laaa aku nak pi sana jugak..
Dah tau kawan dia ada kat umah tu..
Pastu dia tentu takkan suh kawan dia pi nginap tempat lain lak kan..
Kawan kan adalah penting dari segala-galanya..

Oleh itu, cuti tetap akan diteruskan..
Duduk rumah senyap2 dengan Khaleef..
Mami cuti 2 hari.. Khaleef pun wajib cuti sekolah 2 hari..
Kita layan laaa Diego & Ultraman Tiga tu smpi meletup TV..

Jimat kaaaannnn...
Duit berkepok-kepok tu simpan..
Kot-kot boleh beranak berganda-ganda..
Tup-tup cek m2u, tetiba dah jadi 4 juta US Dolar ke...

Moody laaa...
Nasib baik, berita bughuk ni dapat lepas makan nasi 2 pinggan..
Nasib baik, sudah lega menikmati tempoyak ikan masin + bendi rebus..
Nasib baik, takde depan mata...

NASIB BAIK!!!!
.
.
.

9 comments:

noradzlina.kamdani said...

xpe...dok umah dendiam buat bahan bakar...dpt gak hasil..xpun sabtu ko g umah kak eynda ade house warming

Nieja said...

kak..tang 'Kawan kan adalah penting dari segala-galanya..' tu mmg sye sokong.. org laki mmg slalu lbihkan kwn.. kalo xbg jumpe kawan boleh begaduh jdnye...ee grm..

syida said...

Gitula biasanya kan Zel.....lelaki ni tak kisah sgt part2 celebrating nie.....idah pun sama...bini aje beria, hubby tu macam tak ingat pun esok anniversary...
Tapi plan tetap jalan, tak celebrate berdua, celebrate sorang pun jadi nie..hehehe

syira qahira said...

salam

sabar la kak
tak merai bukan bermakna tak ingat :)

littlehumblelynn said...

zell

sila tarik nafas..lepas..ko jangan pikir2 dah..kang BP naik!!yg penting sila bahan cukup2 bila ada kesempatan ok!!

HaLiMaTuN SaAdIaH said...

Huahua.. Tumpang sedih.. Tapi adalah anniversary di saat preggy..
Sabar jela..

ainrahman said...

tah tah dia kata je cam tu..nak surprise kan ko tu zel...tunggguuuu

I want to lose weight said...

Laki I tak pandai suprise-suprise :))

syarqiah75 said...

nasib kite serupe...kju nyer anniversary 28/11...sambutan terpaksa di tunda atas sbb yg x dpt di elakkan...awat kaum hawa je xcited giller nk smbut anniversary...uwaaaa!!!!!!!!uwa!!!!