Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 29, 2010

Bukan OTAI

Kalau beli kat OTAI..
Aku akan hangin sbb lama sangat menunggu..
2 kali aku dah beli..
Membuatkan aku serik..

Order 1 biji burger special..
Lebih 20 minit nak siap..
So, sangat meluat..
.
.
.

6 comments:

adha said...

aku sejak2 join gym. tak makan berger dah.. wpun laki aku kenen2 nak banjer beger specel jek apa ker.. tak layan.. kalau dia sua aku cubit sket jek dagingnya wat rasa.. teguh tol pendirian.. hahaha..

cerita siti said...

Zel, aku rasa ni bukan burger special, tapi burger DOUBLE SPECIAL

kau nak cover ke Zel, aku nampak dah, sbb anak aku biasa order double special, ke hang punya TRIPLE!!! :D

meleleh air liur aku tgk burger tu

I want to lose weight said...

:))

Ni laki aku yang pandai2 UP double special..

Dia takut nnt aku kenen daging dia pasal aku punya special biasa je.. Dia punya double special :))

-iLLa- said...

huhhh npk sedap gler r kak...

jasayu1 said...

tak kesah la lama tunggu pun... janji shedap... tgk pun dan menggiurkan...

noradzlina.kamdani said...

sgt membuat air liur asku meleleh..ngences beb