Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 8, 2010

Wall's Double Dutch



Hehehe sajer tunjuk gambor Kalep je..
Padahal aku yang beriya-iya sangat nakkan aiskrim tu..

Inche Izman.. wpun bebel2.. darah tinggi laa.. kencing manis laa...
Tapi kereta tu hala jugak ke Billion..
Igtkan dia nak beli green tea ke hape..
Bagi BP ngn GDM bini dia ni turun sket..

Sekali tu terus pi bahagian frozen..

Bebel-bebel pun..
Permintaan bini masih diutamakan..

Wpun peluang terbuka luas depan mata..
Takde laa aku hadap sorang benda tu sampai abih..
Makan bagi lepas rasa kata orang..
Tapi.. lepas2 rasa pun..
Adalah 10 kali kot suap masuk mulut..
Siap sapu atas roti lagi..

Memang sangat sedap!!!
.
.
.

5 comments:

ibh said...

Elok la ditunaikan..kang kalo idak kempunan lak bininya..kan ker dia lg susah..Lelah lak air liur bb dek kerana tak dapat menda yg diidamkan masa dlm perut..Dah rasa bersalah lak nanti..ekekkekee.
So lepas ni..nak mkn apa..sila gunakan helah..bb dlm perut yg tingin ya..hahahaa

Gorjes Ke?? said...

hehehe...siap sapu atas roti tak tahan

I want to lose weight said...

Masa ni pun laa nak manja lebih-lebih :))

Kak Mah said...

sedap nyer..aku baru ingat nak pantang segala tok nenek ais walaupun dah abih pantang...tapi aiskrim memang cannot resist.... dobule dutch nie masa mengadung haritu pun aku hentam gak..

s.h.a.d.h.i.a said...

akak zel,
saya pon awal2 pregnant haritu mengidam ice cream jugak.. suami belikan double dutch 800ml tu.. sekali hadap sorg2.. suami rasa la semulut dua.. haha.. mmg sedapp.. sok kita beli lagi..