Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 9, 2010

Award & TAG (sangat berguna utk auto publish)

Ini dapat dari Ana Suzana

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

1- Sangat kaya :)
2- Rumah dia sangat cantik
3- Laki dia sangat baik
4- Makan banyak tapi tak gemuk
5- Suka order pizza

Jots down 10 interesting facts about yourself and your hobby

1- Sangat takde duit :(
2- Rumah sangat buruk
3- Laki aku pun sangat baik jugek
4- Makan banyak dan sangat gemuk
5- Suka makan pizza orang lain belanja
6- Hobi bukan suka kemas rumah
7- Hobi paling hobi ialah mengumpul kain tak lipat segunung selama beberapa bulan
8- Hobi suka beli novel tapi malas nak baca
9- Hobi download drama korea tapi selalu takde masa nak tengok
10- Addicted to online shopping

Pick your most 10 deserving recepients and describe them

1- Lin - new friend but like old friend

2- Nurul - anak dia sungguh chomel

3- Mah - Kawan sebuyung i :)

4- Beatty - Kek dia buat sentiasa nmpk sedap

5- Aireen - Also new friend like old friend oredi

6- Sue - New friend :)

7- Nieza - Tgh berkobar-kobar nak wat homeschool

8- Zamila - Anak dia ngn anak aku sebaya

9- Rahimawatie - Mempunyai ramai x-bf :)

10- Aznil - Cam laa dia kenal aku sangat

.
.
.

6 comments:

noradzlina.kamdani said...

thanx zel..aku tgh blogwalking dr opis..nnt aku bayo utg TAG ko yek

nurulhudaresad said...

thanks...berbaloi menjawab tag sbb langsung x taw nak update hapa dh blog itu....huhu

Ms AiReEn MoHd said...

tag lagik....aku tak tau nak nangis ker nak suker ker....byk giler keje tag aku tersadai ni....mementang aku ngangkang kat umah l ni...PID nak pakai org tak..meh amik aku

Pn Mama Atie said...

nnti tie jawab iyer kak zell..x tahan tu banyak x bf ...ha..ha...

Ms AiReEn MoHd said...

siap.....huhuhu laju kan!!!

aNa SuZaNa said...

perghhhh jawapannnn...