Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 28, 2010

JOM BULI KAYRA :))



Comei sorang ni.. sangat manja dengan mami..
Smpi kalau Kalep dekat ngn mami pun tak bley..
Siap laaa abg Kalep kena keruk muka dengan Kayra..

Sian tak? Hahahahaha...
Dia selamber je tau..
Boleh tengok TV lagi dari dalam spender vavis tu..

Ni ala-ala makcik Bedah nak pi spa Q..
Kayra ni kalau duduk dalam kete aku yg drive..
Tak senang drive dibuatnya...
Sibuk nak gigit & hisap baju aku smpi lencun..

Ni gambor feveret aku..

Exceli spender vavis tu nak buang...
Beli secara pukal 6 helai pelbagai corak..
Sekali bukak2 corak vavis ni pun ada sekali..

Ni dia budak yang masih tak paham..
Apa dosa dia diperlakukan pelbagai cara utk snap gambor..

Tapi seperti biasa..
Dia wat dek je.. cam takde apa2 jadi..
.
.
.

9 comments:

m.q said...

menten posing aja kayra ni hahaha

p/s: kak zel, aku dh email psl dvd. sila bg jumlah total yer hehehe..tenkiu

nurulhudaresad said...

putih nya kulit dia.....soke tgk....akak gomol la dia selalu....nnti dpt baby muka sama...hehehe.....

makcikrehan said...

comey sungguh budak kecik ni... mata bulat tu yg tak tahan tu. putih melepak ha.. ini baru gen banjar ni weii...hihihi

makcikrehan said...
This comment has been removed by the author.
Kak Mah said...

cam anak mat salleh si khayra nie..putih melepak.....

noradzlina.kamdani said...

dh dpt...thanx

Miss Fadhilah said...

ololo.comeynyer...ni kak zel asyik buli kayra ni kang jgkit yg dlm perut 2..jgkit baby girl yg putih melepak mcm kayra ni=D

cikbedahlaser said...

ya allah comel nye die..
muke tak bersalah je.... ishh kyra... jadi acik nye model nak?

I want to lose weight said...

Dia ni dlm gambar je nmpk besar..
Real kecik sgt.. cam baby baru 3 bulan..

Berat tak smpi pun 6kg