Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 1, 2010

Boring...

Giler punya bosan nak mai keje skang ni..
Minggu-minggu sudah.. bosan sbb banyak keje..
La ni bosan sbb takde keje nak buat..

Kelas pun dah tak ramai..
Sehari aku kena ngajar 1 sessi je..

TAPI..

La ni ada kelas warga emas hokay..
Bila tiba hari Isnin dan Rabu..
Hati aku jadi kembang kuncup nak hadap depa..

Tahun lepas banyak pompuan..
Tahun ni banyak lelaki..

Nak tau dak.. masa tahun 2004..
Pernahkan, time aku ngajor warga emas..
Satu pakcik ni MENGAMUK !!!

Mengamuk kat aku pulak tu..

Dia ni style datang ikut suka.. x ikut jadual..
Kena lak time tu PID cam goreng pisang panas..
2-3 kali...Bila dia datang je.. pc penuh..

Tiba2 dia hempas buku nota ke lantai...
Pastu cam incredible hulk yg dah bertukar jadi hijau..
Memaki hamun aku dgn secukup rasa..

Aku lak time tu baru 2-3 bulan masuk keje...
Siap sebak kat dada tu.. terkejut !!

Tapi cuba skang..
Kalau org tu bertukar hijau..
Aku lak konpem bertukar jadi oren kemerahan :))
.
.
.

5 comments:

makcikrehan said...

aku pon sama... hat muda2 ramai dah habih.. tinggal hat tua-tua... 3 cina, 2 malay. hat melayu ni lepas 2,3 kali mai kelas dah terang hati. hat yg cina ni payah sikit... mai tiap2 hari pon dok blur tara tu jugak. ada hati mau beli laptop, mau main tenet... sadis sungguh

ez said...

haku pun sama..tp kategori ramai gak ler..aku harap depa ada perasaan malas nk mai kelas sbb skang ni..aku adalah sgt malas..rasa mcm x mo buat pape...

ez said...

haku pun sama..tp kategori ramai gak ler..aku harap depa ada perasaan malas nk mai kelas sbb skang ni..aku adalah sgt malas..rasa mcm x mo buat pape...

iswatie "colours of life" said...

aku pun skrg boring coz student dok exam......

alah..ko kerja 5 jam lg ker? x pun office hour dah?.......dok bwh meja tido..hahahahahaha

I want to lose weight said...

Mencikkan..

Tapi depa ni laa yg diharapkan nak menaikkan nama PID di taraf donia...