Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 14, 2010

Makanan sedap minggu ini...

Ni nama dia ICEKIMO...
Rasa cam ice-cream + ice-blended
Perasa yg menjadi pilihan..
Strawberry - Mango - Honey Dew
Mmg tepat tekaan anda..
3-3 sekali mmg akak makan sorang..
Khaleef ngn Inche Izman terhad 3 sudu sorang sahaja..
Pada yg tertanya-tanya...
(TAK PAYAH ANTA EMEL PADA MAKCIK REHAN HOKAY)

Apsal yang Akak Zel korang mengada sgt peknen kali ini?

JAWAPAN

1- Masa Khaleef.. 5 bulan baru leh announce kat org.. (terpaksa merahsiakan sbb aku belum bersanding lagi) masa tu zaman nak makan macam2 dah hilang pun.. Timbul zaman nak makan apa pun takut.. Sbb nurse kat Klinik Kalumpang tu cam kena sawan tarik kalau berat aku naik lebih dari 1kg :)

2- Masa Khaleef.. Inche Izman sentiasa dekat dengan aku 24/7.. Kami keje satu tempat dan duduk satu umah.. Smpi mood nak mengada pun takde..

3- Masa Khaleef.. Hajah Norlia asyik sibuk je time tu.. baru pindah sekolah.. lagi nak pergi Haji.. lagi kenduri kahwin besar.. arwah ayah aku pun ada lagi time tu.. so takde masa nak layan kehendak anak gomok dia ni kecuali membawa aku ke Langkawi as last wishes sblm aku beranak.


Oleh kerana yang kali ini sangat dinanti-nantikan oleh semua orang...
Setiap minggu aku akan dapat soalan yang sama..

NAK APA-APA TAK?

ADA TAK BENDA NAK MAKAN?

NAK MAMA MASAK APA?

Oooo aku sangat heaven hokay :)
.
.
.

5 comments:

nurulhudaresad said...

mesti kalep pon soke sbb dia leh tumpang makan best2....

I want to lose weight said...

Khaleef tak suka makan :)
Dia hanya makan nasi lauk ayam @ sardin..
Biskut tiger..
Air milo..

itu sahaja :)

ratusiput said...

ehehe...memang heaven la kalau camtu...nikmat...ehehe...

I want to lose weight said...

Hahaha.. bila lagi ye tak

noradzlina.kamdani said...

xpe arrr, mkn selagi boleh asal jgn over...nnt lepas deliver baby susah woo nk turun berat bdn