Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 1, 2010

Mau ini...


Sedapnya... haruskah aku masak sendiri?
Tadi tengahari ada beli nasi lauk ikan bakar.
Tapi pasal lambat sangat makan terus jadi tak selera...

Rasa cam cukup bahan dalam peti ais..
Haruskah mencemar duli dapur rm49.90 yg dah lama tak berasap tu..
.
.
.

4 comments:

eynda said...

kalau kat area seksyen 13 ni ada le zel..malam2 kat parking luar giant dekat kedai proton tu...banyak gerai termasuk satu gerai kueteow kerang sedap :-)

I want to lose weight said...

Huhuhu jauh maaa..

Takpe, bukan mengidam.. saja nak makan..

nurulhudaresad said...

kat bukit beruntung ada 1 sedap.....jap tp kat mana eh....err....restoran salam ke hapa nama dia...

I want to lose weight said...

Bukit Beruntung ek..

Harus terjah sbb dekat je..

Dulu kat Tg Malim ni pun ada kat Restoran Karim..

Tapi budak CKT ni kejap ada.. kejap takde.. Ni dah lama takde