Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 21, 2010

Buku...

Aku baru habis baca buku terbitan sendiri oleh seorang blogger tersohor..
(nnt aku wat review buku)

Blogger ni adalah kesukaan aku ngn Makcik Rehan..
Kitaorg mmg regular laa kat blog dia..
Yang paling best sekali..
Dia adalah orang Tg Malim :)

Sesudah membaca bukunya itu..
Ntah camne..
Aku ngn MR berhajat pulak nak terbitkan buku secara duet..

Maknanya.. kami akan mengkompilasikan..
The best entry dari LWC, MR dan ATOA..
Untuk dimuatkan dalam buku kami ni :)
(berangan biar tinggi beb...)

Buku ini adalah bergenrekan..

MOTIVASI KEPADA WANITA GEMUK
YANG...


1- Sudah cuba kurus sebanyak lebih 10 kali tp haram berkesan...

2- Telah mencuba lebih dari 5 produk kurus tapi tak jadi apa..

3- Suka kecoh seantero dunia nak kurus.. nak diet... tapi tak kurus pun...

4- Melolong melalak nak kurus.. tapi makan nasi menten 2 kali tambah..

5- Mencari cara-cara untuk menangkis serangan org yg suka mengutuk insan2 comel spt kami.

6- Gemuk dan anda rasa tidak happy

7- Gemuk dan anda rasa tidak akan kurus smpi bila-bila

8- Anda terasa mau jadi insan gemuk

9- Mahukan tips2 berguna untuk orang gemuk

10- Mencari kelebihan-kelebihan kerana anda gemuk

Amacam..
Ada sapa2 beran mau beli :)

Ini khas untuk mereka-mereka yang dah redho..
Dengan takdir tuhan..
Akan obesiti sampai bila-bila..

MR.. sila buat ulasan pulak di blog kamu..
Mana tau... tak dapat nuff 16K sebulan..
Sekali buku kita jualan box office 2 juta copy sebulan..
Lagi kena terjemah dalam 30 bahasa..
Pastu Yusop Selam adaptasi lak jadi pilem...

Mau lepas ni kita angkat SLR sorang sebijik..
Biar Jeman dgn Sepol meleleh taik gigi kempunan tk dapat naik SLR :))
.
.
.

8 comments:

nurulhudaresad said...

Nurul pembeli terawal.....sediakan saje diskaun ya...hehee.....nak baca buku yg akak soke baca tu mcm mana?

lovelygift....everything u need are here said...

confirm ramai org beli ni....

noradzlina.kamdani said...

aku gelak sampai skt mulut woi..nsb bek ko nye n3 buat aku ketawa sbb aku tgh tensen nk aUDIT NI WO...ARI SELASA - KHAMIS...

iswatie "colours of life" said...

hah baguih tuh....boleh jd okb...

ibh said...

Zel..terbit ja buku tu..ko jgn lupakan aku..siap ada tandatangan tau...Aku ni suka membaca..tak kiralah apa pun...
Aku gelak beso baca n3 ni ko..Tak per..Good Luck..Moga impian tu dapat direalisasikan..Amin

syida said...

zel...apa nama blog tu...nak g jalan2 jugak nie

kisahwanida said...

Zel, salam kenal. Kelakarlah uaols ni.... tergelak-gelak baca n3 ni. hahaha

lightofgentleness said...

kak zel...
sy pun kategori obese gak...
n mungkin sampai mati pun akan cmni...:(
kalau ade buku ni mmg kompem sy beli la...