Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 7, 2010

Kalep NAK TOGHONNNNN

Kat Lumut ada cam pesta kecik..
Adalah mainan2 fun fair kat situ...

Khaleef ni sebenarnya tak pernah pi fun fair..
So agak jakun tengok Marry Go Round, Metahorn, Spinning Cup etc..

Sekali dia nmpk kapal terbang ni..
Menjerit2 nak naik..
Papa dia pun gigih laa pi beli token..

Tengok muka Cina tu suka banget..

Nak tau apsal?!!

Kalep bantai menjerit meraung atas kapal terbang tu bila benda tu naik tinggi & berpusing2..

"MAMI.. KALEP TAKOOOTT... NAK TOGHOOONNN...."

"MAMIIIIIIIIIII"

Sampai penuh berkerumun orang dok tgk dia..
Menjerit punya kuat cam kena pukul..

Cina tu lak tak leh nak stopkan benda tu selagi dia tak smpi ke bawah..

Muka pucat lesi si Kalep..

Tu ler.. awak tu penggayat..
Org lain naik sibuk nak naik jugak..
.
.
.

2 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

hahah sian ko kalip....org naik ko terkinja nak naik gak kalip kan daaaah tatottt

nurulhudaresad said...

sian dia...
kasik dia naik spinning cup je la...