Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 30, 2010

Kronologi TAK JADI BELI WASHING MACHINE

Inche Izman..
Bila dengar vini gumuks dia meroyan tiap kali nak basuh kain...
Segera pulang ke Tg Malim..

Sebab dia sudah menjangkakan..
Jika tiada tindakan dibuat sehingga Jumaat..
Pasti mesin basuh 12kg dengan ansuran 5 kali..
Akan berada dalam rumah kamiorg :)

Tu dia tangan McGyver...
Mc Gyver kecik dah kasi pengsan siap2..
Sebab kalau dia ada.. mmg tak jadi keje..

Tu dia penyebab tali mesin tak boleh berpusing..
Time dia suluh pakai toslet budak Ahmad ni..
Aku masih blur2.. apakah itu yg ada di bawah mesin..

Selepas ditonggengkan..
Itu dia..
Sarung bantal yg aku basuh 2 minggu sudah terlilit kat bawah tu..

Sambil mengeluarkan sarung bantal ini..

"TULAH MAMI.. MASUK IKUT HAD LAAA..."

"LAIN KALI KIRA BAPE HELAI MASUK BAPE HELAI KUAR..."

"LAIN KALI DENGAR PELIK JE.. TERUS TENGOK..."

Bebel je...

Ok sudah bersih dan tip top kembali...
Wpun masih mengekalkan prestasi sejam baru siap basuh kain..
Salahkan air paip yg slow bukan mesin basuh..

Oleh itu...

UCAPKAN SELAMAT TINGGAL KEPADA....

5 comments:

NoVemBerLaDy said...

babaiiii....!!
xpe kak nnt mesti dapat la..
idaman hati tuhh..!

Mamma said...

kan aku dah kata
jgn2 jadi cam aku hari tu..
tesepit stokin tecit kimi!

m.q said...

kensel la ni mesin baru 12kg?
hahahah

noradzlina.kamdani said...

ala, kdg2 kite pun xperasan hape? nape inche izman nk marah...

I want to lose weight said...

Dia tak marah pun..
Bebel je..

Lin, ko kan dah jumpa Jeman..

Ko bayangkan kalau dia marah..
Dengan suara volume paling kuat 3 je..

sikit pun tak insap :))