Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, June 6, 2010

Sudah balik dari bercoti...

Dengan keadaan yang sungguh penat..
Kaki sungguh sakit..
Perut penuh dengan angin laut Lumut..

Aku terpaksa gak masuk keje hari ini..

Kat PID.. takde istilah Emergency Leave hokay..
Kalau nak coti-coti..
Sila call dulu seantero Tg Malim untuk bgtau esok pagi PID tutup..

Wpun aku ada assistant..
Tapi waktu keje kami masih shift jugak..
Sebab dia ada kelas lewat petang dan kelas malam..
Itu sebab utk waktu pagi dia tak payah dtg..

Aku lak.. jangankan kelas malam..
Kelas kul 2.00 petang pun tak hengen hokay..
Masuk kul 4.00 je.. dah cam cacing dekat penunu bunsen..
Menggeliyar nak dah balik :)

Pagi ni ada kelas 4 remaja + 1 warga emas..
Nasib baik sorang lagi warga emas tak muncul..
Kalau tak.. cukup untuk membuat darah tinggi aku 140/100...

Entry bergambor sat lagi hokay..
Pastu ada citer Korea baru bakal berada di pasaran..
Pastu nak citer pasal MS aku sket..

Ok bertemu lagi nanti.. :)
.
.
.

4 comments:

nurulhudaresad said...

ehh....dah tukar tajuk blog....heheheh

I want to lose weight said...

Sudah tukar..

Kang ramai lak makan ikut style mok yong aku..

Pastu complaint lak cara pemakanan aku salah untuk DIET..

Kan ramai berperangai seperti ini..
Suka mengondem pada 1 entry tanpa baca entry2 sebelum :)

seri said...

sejak dok tilik2 review hang tuk movie korea nih, aku dah tgk dah YB, Baby & Me dan Doremifasola... aku dah ter obses kat JGS nih... What should i do?? :)

I want to lose weight said...

SERI..

tengok la pulak Hong Gil DOng :)