Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 8, 2010

GYMNASIUM..


Makcik Rehan sudah jumpa..

Aku masih berminat nak join...

So, apa pendapat korang sumer?

Aku rasa tak salahkan pregnant dan exercise..

Ada sapa2 pernah buat tak?

Aku rasa baby dlm perut kali ni pun.. sekuat abg dia juga..

Sebab bayangkan dia leh harung konsert Double Trouble yg Hell hari tu...

Pastu mengharung lautan Batu Feringghi..

Lagi mengharungi lautan orang ramai kat Pureen WHS :)

Dan macam2 lagi aktiviti bahaya yg telah dibuat sepanjang 7 mgu tak tau apa2 :)
.
.
.

4 comments:

Beattey said...

boleh tu boleh..tapi exercisenyer biasalah sesuai untuk preggy....jgn buat sangkaan yang baby kita kuat....nanti menyesal...

I want to lose weight said...

Setakat naik threadmill jalan slow2 ok kot..

Maklum ler selepas tau mengandung ni..
DVD aerobic sumer kena peram buat pekasam...
Lutut pun dah mula rasa sakit2

Nieza Ishak said...

ZEl, tunggu la kandungan besar sket 4-5bulan bila dah kuat sikit ...

ingat zel, susah nak dapat .. kita tak tahu yang dok dalam cemana ..

take care bebeh ...apa2 pun mintak pandangan doc jangan ekut hati.

peace ..hihihi

Zana said...

yup betul tu, mintak advice doktor sama...
ada exercise khas utk ibu2 mengandung ni, bg senang nk bersalin...tp tu utk yg dah masuk 3rd trimester kot.
anyway take care k.