Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 8, 2010

Khaleef sangat happy :)




Ni gambor masa kat Marina Waterpark..
Akak suker..
Anak akak si Kalep lagi ler suker banget...
Jenuh berheret nak bawak balik hotel..

Nasib baik airnya takde laa sesejuk air gunung Sg Klah..
So, malam tu leh tido ngn aman damai..
Wpun hidung dia dah berair sket-sket..

Aku lak kemain memandai lagi masuk kolam yg dalam lebih paras pinggang tu..
Sekali nak kuar balik dah susah..
Sebab orang lain main tonjah je badan ke dinding kolam tu..
Maklum laa ringan..

Tapi akak... 125kg..
Bukan senang nak tonjah naik ikut dinding tu..

Nak tak nak.. kena laa pura2 suka mandi sorang2..
Smpi laa depa tak nampak..
Berguling aku nak naik dinding kolam tu....

(REHAN SILA IMEJIN - aku naikkan kaki kayu balak aku ni ke tepi kolam.. sebelah je..pastu tangan pegang dinding kolam.. buat tujahan ala-ala melompat sebelah kaki dalam kolam...pastu tahan ngn perut.. pastu terus aku bergolek ke tepi kolam)

Rupanya.. nun jauh di hujung kolam..
Ada tangga untuk naik..

Huhuhuhu..

Kalau laa ada yg nmpk camne aku naik kuar kolam tu..
Mesti depa konpius..
Tu.. ORANG KE DUGUNG?!!!!
.
.
.

13 comments:

makcikrehan said...

aku gelak kuar air mata nyah! kah kah kah kah

Kak Mah said...

hahahahahahahahahaha....adeh tolong aku tak leh stop gelak....hahahahahaha....weh semput....hahaha...

ezey said...

weh..kelako giler..haku nak imejin..tp x berjaya imejein...

ezey said...

weh..kelako giler..haku nak imejin..tp x berjaya imejein...

iLLa said...

masuk blog aakk mesti gelak glerrrr....ekekee

NoVemBerLaDy said...

akak ni sempat melawak..!

aNa SuZaNa said...

best ke kak marina tu.. tp mkn situ stlye buffet or ala carte ekk..

noradzlina.kamdani said...

cian nye zel..hati2 g men kolam renang...licin

Ms AiReEn MoHd said...

hahahaha ko ni wat lawak ker hape ni..kekekekeke dah udah la tu..,..bior si kalip jer udah ler...ni ko bebabgai buat aksi ni...

s.h.a.d.h.i.a said...

lawak betoi kak zel.. ayat last mesti ade humor.. hahaha..
memang tak dapat imagine.. kahkahkah.. kompem rasa hangin 1 badan tetiba ade tangga setelah bertungkus lumus panjat dinding.. ekeke

Mamma said...

gelak aku zell hahaha

Mamma said...

ko imejin lak aku gelak cane seko2 depan pc :p

awek_utara said...

hahahahahhahahahahaha!!!!

kelakor giler akk weyh..gelak sorg2 dh nehh..kakakakakka...

leh msuk Raja Lawak5..kakakaka