Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, June 6, 2010

Makanan mahal minggu ini....

Selepas mengada di Fish Manhattan...
Minggu ini.. merengek lagi kat Inche Izman...
Kali ni nak Baskin Robin pulak..
Benti smlm kat R&R Tapah on d way balik dari Ipoh..

Ni aku punya.. ni kali kedua aku makan Brownies Sundae...
Sedap.. tp pasal econ dalam tu rosak..
Kira mmg potong giler laa..

Tekak rasa sejuk..
Tp ketiak berpoluh-poluh..
Apa kes nak nyaman...

Kalep dpt single scoop je..
Itu pun dah rm5.50..
Tak abih pun dia makan..
Kan ke dalam ice-cream BR ni cam ada filling mende-mende..
Dia ni lak picky giler bab-bab ni..
Last-last aku jugak kasi perabih...

Inche Izman dgn spec Oakley cap pasar karatnya..
Dia makan Banana Royale...
Pasal panas sangat..
Kejap je ice-cream dah cair..
Terus jadi tak selera..

Aku je yg berselera..
Last-last aku gak yg kasi perabih sumer benda :)

TIBA-TIBA aku terbayangkan jambu air madu yg byk kat R&R Tapah..
Merah-merah.. cicah asam boi..

Huhuhuhuhu... MAHU !!!!!!
.
.
.

2 comments:

Zana said...

waa...bestnya mkan eskremm....high tate betoi baby kali nih

I want to lose weight said...

Hahaha... baby kali ni untung sbb papa dia balik sekali smgu.. so kena layan apa mami dia mahu :)