Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 8, 2009

PEMENANG NYER... - sila bagi alamat penuh !!!

Kali ni aku minta bantuan Inche Izman utk pilih pemenang..
Semua kata-kata semangat itu aku akan bawa ke mgu depan..

Sebab.....
Sebab mgu ini DARAH TINGGI aku adalah menjadi-jadi..
Smpi muka naik sembab !!!
Eeeee takut nyer.. kang tetiba strok pulak..
Apa-apa pun.. mak aku dah bagi minum Jus Pegaga mesin sndr

Tulah kan... baru semgu kena jaga anak 24/7..
Darah dah naik..
Belum lagi kena benti keje jadi surirumahtangga sepenuh masa..

OK PEMENANG PILIHAN IZMAN & ZALIA

Honeybunee said...

Salam...firstly, nk bgtu yg sy suker jenguk blog zel p dalam diam gitu jer la...hehehehehe...n ari nih t'bc yg citer2 cinter dolu2 tuh...muakakakak...dari skala 10-01 sy bg zel 08 hokey??? pasal sy xleh bg 10 sbb sy suker sgt kat no 08 tuh. Hehehehe...


anyway...sy nak kongsikan kata2 smangat yg kuar dari mulut hubby sy untuk wife dia yg pernah obes n didedikasikan dalam bahasa tranung neh...

" Honey beng amik ati ngat org nok kater pung...kalu org tegur honey gemuk ke makan banyak ke, honey kater ke orang tuh...saya nok wak ganer,laki saya wahi saya gemuk,yer dok wahi orang kurus, ye kater dok sedap nok peluk!hahahahaha..."

N start ari tuh tu la jawapan saya biler orang tegur..."gemuknyer kak long lening..."hehehhehehe


Harap zel jgn putus asa ngan HL sbb sy pun sama cam zel...pengguna HL...Bukan untuk jadi kurus...tapi untuk berada di zon selesa. Jgn push sgt diri sendiri...slow n steady. Nama pun "JOURNEY" kan???Alhamdulillah 4 bulan nih dari 79kg skrg dah jadi 68kg...macam koho payah nok kuar dari angka tuh p sy wak dok nampok jer angka di scale tuh dan tetap teruskan usaha tuh. Hehhehehe...janji Hubby sayang sudah! =)

July 8, 2009 1:26 AM



TERIMA KASIH SUMER...
Lebih-lebih lagi kepada kawan2 hot mama & penjawat2 PID

Love u ols...
.
.
.



2 comments:

HoNEybUneE said...

Eh betul ker???? Hahahahahahhaa...terima kasih...
pada zel...saya cuma bagi kata2 semangat jer benornyer...tak dok niat pun sebab hadiah tu...p dah zel nak bagi...itu dah jadi satu bonus untuk saya dan tanda persahabatan kiter...semoga zel terus berusaha sama2 berada di zon selesa.

ROSHAYATI BINTI ROSDI
NO.8, LOT PT9323,
TAMAN SRI SURIA 2,
JALAN SANTONG, PAKA,
23100 DUNGUN,
TERENGGANU DARUL IMAN.

idtgm@streamy.com said...

OK.. TQ

hadiah on d way.. nnt jgn lupa publish & promote broochbizz ;)