Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 21, 2009

Aku Sangat Happy !!!!

Walaupun adik aku dah tak berapa marah..
Yelah.. nama pun adik-beradik kan...
Namun aku tak puas hati jugak
Selagi tak ganti VCD yang hilang ittew..

Maka dengan gigihnya aku surf internet..
Smpi aku jumpa dengan satu website ni...
http://www.vcddvd88.com..
Owner nyer cina yg ada kedai buku kat Johor..

Pastu kebetulan VCD ni ada potongan 66% dari harga asal..
Harga betul RM89.90..
Tinggal RM29.90..
Wpun agak ragu-ragu...
Aku gamble je beli...

Akhirnya.. hari ini, parcel skynet ini tiba dengan selamat nyer..

Ini dia FOXY LADY.. VCD original hokay...

Iklan sket utk kedai ni.. wpun dia tak bagi duit cam Nuffnang...
.
.
.





4 comments:

Kaseh said...

haaaa lega rasa eh zel dah dapat balik dvd tuh..

Lazyf... said...

Akhirnyerrrrr....tahniah!!!

Mak Doyah said...

murahnye dia jual...yg baru ke atau secondhand tu Zel? nak beli gak la, ada banyak title lain tak?

I want to lose weight said...

Baru dan Original lagi...
Banyak giler vcd & dvd kat web tu..
Tp yg murah2 ni cite2 yg agak dah lama sket..