Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, July 16, 2009

Ultraman Mebius....

Hari ni budak Ahmad in d house..
Atuk dia ada hal berkaitan kampung..
Nama pun Ketua Kampung...

Bekalan dia hari ni.. 4 keping VCD Ultraman Mebius..
Ikutkan aku kurang gemar bagi dia tgk Ultraman..
Hatta kat Astro Ceria sekali pun..
Sebab Ultraman ni suker cakap perkataan yang bukan-bukan..

TAK GUNA !!! PERGI MATI !!! JAHANAM !!!

Tapi sebab pagi ni aku banyak keje..
Redho jelah...
Setakat ni.. Khaleef hanya selalu sebut
TAK GUNA !!!!
Sesekali aku hamuk... lupa laa dia perkataan tuh..
Hari ni dapat laa refresh balik..

Dia ni kalau tgk Ultraman... siap dengan aksi..
Yg jadi raksaksa.. selalunya adalah pintu @ kerusi...
Dia tentu je jadi Ultraman..

Yang ni dia wat lawak..
Penuh aksi gaya apa bagai...
Melompat... Tiba2 terus menyangkung...
Sempat pulak berak dalam tgh2 lawak raksaksa...






8 comments:

Kaseh said...

hahaha khaleep2.. comel jek.. aku rasa dia menyangkung tu sah2 ikut cara ultraman baru pas lompat la tuh...masa tgk gamba yg mula2 tu yg dia dok tunjuk2 tu aku ingatkan dia tgh marah ngan ko zel...beria2 betul..nampak kat mata dia walaupun dari sisi..ahaks..

eynda said...

Takpe zel...bagi dia peluang enjoy zaman bebudak dia...abang adam dulu giler otomen gak...pegi mana-mana pun rasa macam bawak otomen join sekali...ye la dia asyik berkungfu macam otomen je pegi mana pun hehe....sekarang dah besar...tak tengok dah otomen...tengok transformers pulak...tengok detective conan...tengok TVIQ...channel history...tinggal kenangan la otomen tu....atleast besar esok dia boleh join sembang dgn budak2 kecik...abang khaleep dulu pun suka tengok otomen ;-)

Lazyf... said...

hahahaha...comel jah dak Khaleef nih...

.::CeK LaLa::. said...

hahahhahaha... lawak betul dak khaleef ni!!! CUMELL!!

anak aku yg suka tgk atromen, si dina tu... mamat darwish ske tgk citer yg ade berunsurkan kereta... kalo ade citer2 mcm tu, jgn harap aku nk dpt pegang remot tv!!

Murni said...

hehehe agaknyer semua budak boy cam tu erkk? mesti suka citer ultraman. anak haku yg 1st umo 4 taun siap tau semua nama2 ultraman tu, mama dia lak yg tak tataw. anak yg 2nd lak tak ketingalan ngan abg diapun dah pandai menyebut otomen 3 hihi. aksi takyah lah citer...kalu tak babah, mama yg akan jadi raksasa, sabo jerla zel.

sahira said...

mmg perkataan 'tak guna' tuh la yg cepat diorg ingat..aiqal pun sama..penin kepala aku.. aiqal pun dh slow skit ultraman nih.. sekrg bakugan..transformer..ko tunggu la time tuh lak..

idtgm@streamy.com said...

Khaleef dah mula Transformer...
Cakap pun dah pandai imitate suara robot..

Asal p tesco nak beli POMESH..

Tapi bila tunjuk...

"EEEE.. kalep takut !!!"

Hati kecil anak aku ni sbnrnya

damiqula said...

yang last tu gaya mcm tgh squat la pulak ehhe