Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 28, 2009

Alamak !!!

Tiba-tiba iklan nuffnang aku ala2 tido pulak..
Adakah sebab mgu ni ala2 sembab nak hapdet blog ?!!
Tkde citer menarik la wei...
Hidupku seperti biasa saja hari-hari..

Bangun kul 7.. Subuh Gajah... Pastu tdo balik smpi 8.30 pagi
Pastu terkelam-kabut pi anta Khaleef...
Normally aku akan smpi PID jam 9.30 pagi..
Agak lewat... tapi skang ni aku dah tak ambik rehat lunch hour..

Ooooo... lama tak citer pasal dietkan ?!!!
La ni diet ikut sesuka hati je..
Skang ni.. makan sarapan spt bihun goreng.. nasi lemak.. roti canai...
Pstu no lunch.. ganti dengan HL atau bee pollen..
Pstu ptg.. kdg2 makan sayur... kdg2 makan roti... kdg2 tak makan...

Exercise...
Sudah lama tinggal..
Takde mood ?!!

Apsal takde mood ?!!!
Banyak benda nak fikir skang ni..

Korang sumer nak tau tak...
Tahun 2010 adalah tahun terakhir PID beroperasi di bawah kementerian..
Maknanya... 2011 aku akan jobless..
Tp dengar kata.. ada elaun 1K...
Namun begitu.. 1K itu adalah ibarat mencurah air ke atas spongebob..
Mmg sumer di serap !!! tak berbaki sesen.. lagi tak cukup hado..

Kete.. insuran.. JPA.. PTPTN..
Itu je sebulan dah 1.2K..
Huhuhuhu.. dah hampir gelap masa depan ni..

Ooo.. mesti ada org cakap BROOCHBIZZ kan hado..
Hehehe broochbizz tu bermusim meh..
Kena musim hari ibu ke.. hari guru.. nak raya..
Lebat ler.. kalau tak ala2 gerimis jer..

Apa pun... di kesempatan ini...
BROOCHBIZZ dah hapdet dengan pelbagai produk baru..
So, jgn lupa terjah..
Bergaya sakan ler di hari raya hokay...
.
.
.






2 comments:

noor said...

Zel ko degree apa?nanti kalo ada kerja kosong kat tempat aku, aku bgtau....

norhasniza said...

hai...minat tol blog awk neh.salam perkenalan.sy add blog awk k.jom terjah hanisofia.blogspot.com