Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, July 27, 2009

NiGhT MarKeT BatU FerIngghi

Ni laa tujuan kami selalu sangat p Penang...
Nak p night market...
Tapi bukan nak beli souvenier ke hape..
Tujuan kami adalah untuk beli DVD citer Korea..
Sini sangat laa heaven dan sangat laaa murah

Souvenier pun murah2 gak..
Tapi sbb dah selalu sangat p Penang..
Koser dah nak beli bagi kat orang2 sekeliling..

Dalam dok cerdik2 sbb selalu pi ni pun..
Aku ngn adik aku tertipu..
Jumpa cina jual perfume Imi yang murah2 tuh
Ala.. setakat nak kuar jap pi kedai..
Apa kejadah nak sembur perfume rege 200 sebotol tu kan..

Dia kata dia kasi sangat2 murah..
2 botol RM35.00..
Kitaorg pun teruja ler...

Sekali jalan depan sket..
Nyonya ni jual.. yg sama hokay
1 botol = rm15
2 botol = rm28
Uwaaa.. ter"rugi" kami rm7.00

Jangan tak percaya bahawa plastik kat tangan dia tu hanya DVD semata-mata..
Total DVD kami berdua beli 17 set
Movie sekeping2 tu adalah dalam 8 keping..
Total duit perabih RM304.00 hengget..
Pastu DVD free dapat 7 keping....
Sakan kan kami 2 orang..

Khaleef dapat 2 helai t-shirt ni je..
Mula2 uncle tu cakap selai = rm20.00
Beli 2... dia bagi rm35...
Aku godek2 sana sini..
Dapat laa 2 helai RM30.00..
Oklah tu.. kain nyer pun jenis lembut..
Pastu gambar tu bukan cam baju Upin & Ipin tu..
Pakai cat minyak... bila masuk mesin abih tercabut sumer gambar..






1 comment:

cikbedahlaser said...

owhh kak zell..
night marrket tu ari ape ade..ke setiap malam ade..
sy nk g penang next month..
n nak dok kt ferengghi...
leh la sy lak borong dvd korea..
weeeee
sronot nye..teruja lak...