Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 28, 2009

Lupa Pulak...

Lupa lak nak war-warkan..
Kat Tg Malim ada jualan gudang baju-bajan...
Ni khas utk yang dekat2 ngn Tg Malim..
Cam Rawang.. Rasa... Langkap.. Parit.. Slim River.. KKB...
Leh laa dtg terjah..

Aku dah terjah 2 kali..
Tapi 2-2 kali tak beli apa pun...
Ntah kenapa... aku sangat boring nak beli baju utk Budak Ahmad
Mmg dah smpi masa untuk anak baru..


Baju pompuan ngn baju lelaki pun banyak..
Tapi saiz yg comel-comel jelah..

Tgk harga mmg agak mahal ler..
Sbb sumer pun 50% less dari harga sebenar...
Tapi utk baby yang bakal lahir @ baru lahir...
Mmg heaven sbb bajunya banyak range atr rm5-rm8







5 comments:

noor said...

apa lagik....ngandung la try anak pompuan lak...ms tu ko akan beli baju tiap2 minggu...sebabb bj bdk pompuan mmg semua cute n cantik...hehe

Kaseh said...

sokong noor.. apa lagi zel.. pulun lar wehh ..aku pun nak anak buah baru lagi sorang.. bg la khaleef adik pmpuan sorang..ada gak geng dia men game nati..

idtgm@streamy.com said...

Kalau korang nak tolong jagakan salah sorang dari 2 orang tu aku sanggup ler...

QIQA said...

ooo boleh laa aku pegi ni...cari baju budak2...tp berbaloi ke..zalia...kalau rega mcm supermarket tu maleh laa aku nk g..sebab ko kata td mahal jugak..cam mn??

noradzlina.kamdani said...

tu kat behrang 2020 kn kedai nye..