Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 14, 2009

Finally....

Akhirnya Pak Mentua aku dah balik dari Puchong..
Kul 3.30 ptg tadi dia muncul kat PID..
Rindu sangat ler tu kat cucu dia...
Khaleef nmpk atuk dia.. apa lagi.. meloncat2 kesukaan !!
Dan.. dan.. pastu

"Kalep tak shayang mami.. pergi jauh-jauh.. Kalep shayang aki..."

Begitu laaa tabiat anak kesayangan aku ni...
Skang ni pandai buat orang jeles..
Kalau aku marah je... Mula laaa

"Kalep shayang kakak.. shayang ibu... shayang ayah... mami TAK SHAYANG!!!"
(kakak, ibu dan ayah tu anak saudara, adik + adik ipar aku)

Buku TBL dari Kaseh..
Aku belum baca lagi.. harap2 esok ada masa..
Tapi Khaleef dah khatam dari kulit ke kulit..
Ye-ye sangat dia membaca sambil duduk atas sofa..
Pastu bising nak TOLIS (tolis = pen)
Maybe dia tgk ada banyak ruang2 kosong yg belum berisi..

AMPUN YE KASEH..
Aku betul2 belum ada masa lagi nak buat..
Maklum laaa hidup ala2 ibu tunggal cam aku ni..
Sumer benda nak kena setel sndr..
Kena pulak Khaleef mgu ni 24/7 dengan aku..

Lepas dah boring ngn buku TBL tu...
Cari keje lain pulak...

Bersungguh-sungguh dia cuba panjat katil tu guna stool cap Tesco dia tu


Vangger giler bila dah dapat masuk dalam baby cot

Nak kuar balik nangis.. sbb tak smpi nak panjat..
Aku lantakkan je...
Pandai naik.. pandai ler turun..
.
.
.






1 comment:

The Biggest Loser Team said...

takper..khaleef nyer pasal aku tak kesah..haha bias giler aku kan... nak buek camni zel.. anak ko comel.. i like...