Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 28, 2009

Aku Beli Ni !!!!

Sambung lagi citer Penang...
Tujuan utama aku ngn adik aku ialah nak beli DVD..
Nmpk nyer demam citer Korea aku kali ni berlansung agak lama..
Sudah hampir 2 bulan tak kebah-kebah lagi..

Yang pakai duit aku.. 4 citer ni je..
1- World Within
2- Perfect Match
3- Hong Gil Dong
4- Witch Voo Hee

Sebenarnya banyak lagi aku suka..
Tapi kebanyakkan nyer adik aku dah ada..
So... copy & burn jelah kan.. save wooooo

Dia lak beli 13 citer...
Tajuk-tajuknya aku tak ingat..
Nanti aku hapdet..

Untuk Khaleef tak lupa juga..
Sebab kat sana DVD rm4 je sekeping..
So, layanzzzzzz
Anak aku barbie and princess pun dia layan..
Janji kartun ada nyanyi2 sket..
Thomas tu lak mmg idola dia laa..
Dora lak.. we did it.. we did it..
Nyum Nyum Nyum.. Delisyen... bak kata Khaleef


Ni je Papa punyer..
Dah dia pesan ni je.. aku beli ni jelah
Transformers 2 ngn Harry Potter Half Blood Prince

Kat Penang ni takde tau citer melayu
Tapi kalau cari citer bersiri omputeh..
Cam House, Grey Anatomy, Merlin, etc
Mmg heaven laaa.... dah ler rm4 je sekeping..
1 keping leh masuk 5-6 episod..






5 comments:

.::CeK LaLa::. said...

betul betul 'pirate' tegar ko ni!!
bagus betul!!!

Azimah@Melati said...

zel..meang konpom nak kirim ngan ko.....ada kawan dok penang pun tak leh harap..ngeh negh ngeh....

m@ said...

best p nitemarket dvd murah2..
tp pelik jugak polis x tangkap pun..

adikmanje said...

Zel...memang 'pirate' tegar ko ni...jack seperow pun kalah...hehehe...

geraugebang said...

Wah, feberet kak gerau World Within tu. Hero handsome in the world dengan heroine princess yang akak paling minat. Cerita ini banyak kissing antara diaorang. Rasa macam kalaulah diaorang betul-betul couple kan best.