Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, July 9, 2009

TBL - Week 6 (4/7 - 10/7)


116.8 - 117.1 = -0.3 kg

Agak nyer.. Kalau weekend tak pi holiday makan cam2
kalau hari Selasa & Rabu tak makan KFC,

Semlm tak makan sate..
Pastu tak makan nasi dinner mak aku masak..
Mesti pagi ni.. 115kg je taw..

Takpe laaa.. aku redho !!!!
Tu nasib baik turun.. kalau naik... 3 kali ler aku kena denda...

AWARD ?!!!!
Hehehe... tapi ni aku beli sblm timbang pagi tadi..
Beli ptg semlm..

Kamu-kamu sumer yg beli VCD workout & poco-poco..
Ada menyumbang taw dalam pembelian handbag baru ittew...
Aku jual RM6 tu.. dapat laa dalam RM2.50 camtu untung upah burn ;)
Beg tu pun takde mahal... ikut tag RM179.90

Lepas less 70%, tinggal RM54.00 sajork..
Jadi laa kan... Takat duduk Tg Malim..
Pakai POLO pun dah gah sangat ler tuh...

Mmg adalah ramai yang beli VCD set poco2 tersebut..
Harap2 kome-kome jangan ler beli je pastu peram..
Takkan bertukar jadi duit nyer VCD tu kalau peram..
Ada masa lapang, jangan lupa buat ;)

Tak lama lagi.. aku akan kuarkan set TBL pulak..
Mgkn mahal sket sbb pakai DVD..

Gambar di bawah adalah set yg dimenangi oleh mek honeybunee contest LWC
Kawan2 lain jgn putus asa lak ye..
Klu boleh, LWC akan buat contest setiap bulan...
Hadiah lak.. tentu jelah tajaan BROOCHBIZZ








6 comments:

The Biggest Loser Team said...

brooch yg sgt lawoo.... nati aku nak buh dlm entry kat blog aku..tak sempat la babe :(..sempat baca blog kawan2 je nih.. anyway tahniah zel menten turun.. kau jgn kalahkan aku lak..aku kekal juara 3 kali kena denda! haha

Azura said...

Tahniah Zel, berat turun lagi... Bravo.. bravo..

Faizah_Haris said...

haii...salam kenal....saya pun nak turunkan berat gak..uhukss3

ieda said...

cantik broach tuu dik ...

heheh banyak dah tuu turun tuh .. ok lahh tuh .. janji ada penurunan dan x naik .. hehheh

I want to lose weight said...

ala.. turun 300g...
seketul ayam goreng lagi berat dari ittew

Beattey said...

tahniah bt ko zel..berjaya jugak turun berat alaupun banyak acara makan2...