Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, July 20, 2009

Weekend Kami.. PART 2

Ooooo... I ajak u berkemas kat PID... U tido..
Balik umah.. memunggah lak benda yg siap sedia kemas...

Tiba2 masuk stor punggah ni punggah tu..
Eeeeee...
I just bagi peringatan... KEMAS BALIK !!!!


Tiba-tiba sport shoes kurun ke berapa tu laki aku bawak pi balik Mambang ?!!!

MOTIF ?!!!

Adakah U nak jogging petang2 kat area tasik dekat UNITAR tu ?!!
Atau nak cuci2 mata tgk awek2 cina seksi meksi lari gediks-gediks keliling tasik itu...

ABANG !!!! U jangan coba-coba ye....

Heheheh.. bila masa lak aku ngn laki aku ber "I" dan ber "U" pulak..

Keadaan stor ni ikutkan dah kurang sarat..
Sebab banyak baju-bajan & peralatan baby dah kasi adik aku..
Kalau tak.. nak bukak pintu jenuh bertendang punya banyaknya barang dalam ni..


Laki aku dapat memunggah dengan aman damai..
Sebab budak Ahmad is tido..
Kalau tak jangan harap...
Dia penat tolong papa dia pasang penyidai...






1 comment:

Mia-Ina said...

hehe.jeles ek! so,get a challenge to loose more kak zel..hehe..