Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 15, 2009

Perlakuan Kurang Cerdik....

Mula-mula tu aku nak citer pasal aku naik hangen kat toilet..

Kome2 tau kan beberapa hari ni...
Aku kena bawak budak Ahmad mai PID..

So, adat laa bawak budak kecik seharian..
Brg2 dia kena serba lengkap laaaa..
Susu, botol, baju, nappy, toys..
Lagi kena bawak toiletteries sbb dah konpem..
Berak laa.. kencing laaa.. nak mandi laaa..

Utk menyenangkan hidup aku..
Aku tinggal laa barang2 tu sumer kat toilet..
Tadi aku p toilet nak kencing...
Aku tengok dalam cebuk.. cam ada benda melekit2...
Kaler biru..
Aku dah syak mesti shower foam anak aku..

Tepat sekali..
Abih 1/2 botol kena tuang masuk dalam itu cebuk..
Eeeeee... mmg celaka sial betul !!!!
Harap2 ngko sembelit laaa 4 hari !!!!
Smpi ko teringat balik perlakuan bodoh ko !!!!

Itu perlakuan bodoh orang..
Ini pulak perlakuan bodoh tuan punya blog...
Hehehe bukan bodoh taw.. kurang cerdik..

Aku pi bekukan air kotak milo dalam freezer..
So, dah agak2 cam separa beku.. ambik laa nak minum..
Bila dah tinggal ais je dalam tu.. aku pun picit2 laaa
Dengan harapan ais tu cepat menjadi air..
Rupanya.. muncung straw tu menghadap aku...

Tu dia... bukan setakat tudung.. tembus smpi ke bra...
Tgk laa tu tudung aku..
Kalah Khaleef pulak punya comot hari ni..
Awal pagi tadi dah kena sambal..
Ni tambah pulak air milo...


.
.
.




4 comments:

Lazyf... said...

sabar kak sabar...

eynda said...

Sambal dgn milo...lengkap hehe...sabar zel...dugaan tu :-)

Faizah_Haris said...

heheh basuh cepat kang semut geget...hihihi

damiqula said...

haha comelnye kak zel,tumpah makanan kat baju.lain kali kene pakai bip mcm baby tu:p