Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 28, 2009

KOMEN - Apa Pandang-Pandang From IKA

ENTRY PENUH DI SINI

Luahan hati Ika..

Ika ni ikutkan aku baru je kenal..
Sejak-sejak wujudnya loseweight-chaiyok..
Kadang2 malam2 ada gak YM sesaja tanya khabar...

Oooo... dah jumpa seseorang ye...
Bagus.. bagus.. bagus.. (clap x 20 kali)

KOMEN KAK ZEL perihal kisah Ika ini..

Biarlah apa orang nak cakap...
Tp style aku.. kalau terdengar di telinga aku..
Mmg on d spot orang tu "kena"..
Tapi lain orang.. lain caranya kan...

Yang penting hati sendiri dan hati orang ittew sama-sama ikhlas..
Cth terdekat dah ada hokay..
Mummy Khaleef dan Papa Khaleef yang bernisbah berat 1:3..

Agak-agak kan...
Kalau laa kami ni jenis ambik kisah apa orang nak kata...
Budak Ahmad mesti tak wujud di dunia ini..

Cakap pasal mulut orang..
Normal laa tu..
Kalau nak tau.. kadang2 aku pun bila nmpk couple yg tak sepadan..
Mulut tu berkata jugak...

Igt tak hari tu aku g Plaza Sinar Kota cari VCD tuh
Kat bawah jejambat tu..
Depan aku ngn adik aku..
Ada sepasang couple..
Awek dia.. lebih kurang dari pengamatan aku dalam 145kg..
Balak dia.. lebih kurang dalam 50kg camtu..
Awek nyer smpi jalan pun cam larat tak larat je..
Badan besar.. pastu tinggi dalam 150cm je..
Tetapi balak nyer.. PEGANG ERAT tangan dia cam tarik..
Tak nak awek dia tertinggal @ terlepas dari pegangan tangan dia..

Terus laa mulut aku ni berkata...
"Ko tgk Win.. pakwe dia kemain hensem lagi.. "
Win tu adik aku nama Awin..

Tapi jangan silap ye.. aku bukan hina perempuan itu..
Sebab aku sndr pun ala2 bluehyppo gak kan...
Cuma aku nak bagi keyakinan diri utk adik aku tu..
Umur dah 27 tahun.. tapi masih tak yakin nak cari jodoh..
Dengan alasan.. berat dia 80kg, takde orang nakkan dia..

Kalau tak dicari..
Jangan laa berharap pulak jodoh nak turun dari langit..

Oleh itu, Ika dan Inche abang nyer...
Yang penting korang sayang-menyayang hokay..
Orang lain.. mulut-mulut longkang sumer tak usah layan..
Kalau terlekat di hati pun.. jangan laa smpi makan dalam lelama..
Agak-agak laa kan..
Bukan depa yang kasi kita makan...
Ops.. diet-diet tak leh citer pasal makan...

Ooooo rajin nyer aku wat entry sejak2 nuffnang aku mencanak2 naik..
TQ ye ols..
Jangan lupa tinggal jejak bila dah klik-klik..
Sepantas kilat aku p klik jugak !!!








2 comments:

Mia-Ina said...

teringat ika ckp psl mia yg jiwang dan kak zel yg main lps ckp...hehe

mia pn x leh jd mcm kak zel tau..respect la...

pepun bnr kata org...yg ptg hati...rupe ni bile2 je leh ubah termasuk body...hm, tp kdg2 mmg trasa hati klu ada psgn...kenapa ye dia mesti nk pandng org lain..(haha, ms tembam dulu le...kini, org dh pndg aku..hehe, perasan aku.haha..jgn marah kak..hehe)

I want to lose weight said...

Hehehe.. chaiyok chaiyok