Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, July 19, 2009

TOLONG KORANG !!!!!


Aku dah mengaku salah kat adik aku..
Dan dia adalah sangat marah !!!
Ganti ngn DVD cetak rompak adalah tidak diterima
Dia mahu VCD original spt yg hilang ittew

Semlm.. aku pun gigih laa ngn dia pi Plaza Kotaraya S&M tuh..
Sekali smpi.. tgk bangunan tu dah kosong
Bangkrap dah... bak kata tukang kasut kat situ..

Bila aku ngn adik aku interview..
Dia kata TAK TAU kedai2 VCD kat situ pindah mana..
Aku surf malam tadi kat Plaza Warisan bkt stesen bas klang tu

Betul ke ?
Ada sapa2 yang tahu ?

Aku dah jumpa online seller yg jual VCD
Tapi harga sangat2 mahal..
Ada yg murah.. tapi aku tak yakin adalah original..

So... I NEED YOUR HELP !!!!
.
.
.





5 comments:

Mak Doyah said...

Ada kawan aku dulu selalu beli kat kedai VCD kat Amcorp mall...original la..siap boleh mintak salesgirl tu cetak rompakkan VCD apa2 yg dia nak, dah sampai jadik kawan dia salesgirl tu...budak tu jual 1.50 sekeping rasanya...

Mak Doyah said...

Adik ipar aku pun gila citer korea ni, rumah dia dah macam kedai CD, citer korea je la ada...dia selalu beli kat S& M yg dah tutup tu, lagi kat satu kedai besar kat petaling street namanya hiro comic, satu lagi kat berjaya times square , nama kedai classic

Azimah@Melati said...

dekat depan the weld pun ada gak jual hok cerom nieh.....tapi adik ko tak mo cerom kan....aku depan the weld tak penah pegi...

tapi biasa port vcd nie mamang kat Amcorp Mall

cikbedahlaser said...

akak cari kedai2 vcd tu ye...
setau sy dorg da ubah byk tempat...
contoh kat plaza warisan..
blkg stesen bas kelang...bwh lrt CM tu...
ade yg da pindah imbi...

I want to lose weight said...

Ye ke.. merata dah laa ni
Takpe.. akak cuba Plaza Warisan tu dulu this week

Eeeee.. benci tul
Kalau tak pinjam pun takpe...