Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 15, 2009

Food lagi...

Jom jamu mata petang-petang

Sila yakini diri anda bahawa aku yang masak tau..
Tapi time ni kat Mambang..
Klu kat Tg Malim.. jangan harap aku memasak hokay...
Ikan salmon goreng, asparagus + udang,
Ikan gelama masin goreng berlada + sambal colek tempoyak..
Laki bini makan abih seperiuk 3 pot..

Meja makan mmg lapik surat khabor je..
Senang.. abih makan..
konyok2 terus buang dlm tong sampah
Umah lakiku kat Mambang nun.. mmg gaya umah bujang je..



Ni lak minum petang masa kat Lumut
Laki aku yg sibuk sangat nak p kedai western ni
aku tak suka

HARGA MAHAL.. MAKANAN SIKIT
4 potongan sotong ittew + fries + ntah hape2 lagi
= RM8.90

Tak berbaloi lansung.. dah laa tak sedap

APSAL TIBA-TIBA ENTRY MAKANAN ?!!

Sebab aku adalah lapar hokay..
Terpaksa ikat perut sket sbb esok timbang day
Kot ye pun naikkan..
Takkan naik smpi 2-3 kilo
.
.
.





8 comments:

eynda said...

Masakan zel simple tapi boleh buat orang terliur....memang perfect gabungan makanan tu ;-)

Yg western food tu serius mahal!!

I want to lose weight said...

uwaa.. teringin macaroni cheese KFC

damiqula said...

mahal gile 8.90 4 ketul sotong!!!

nazliahnazeer said...

akak, sy de rase chickenrone kfc tu, bagi sy tak sedap pon. hehe. taktau la org lain n lain tempat maybe lain skitt rasa dia. ;)

Beattey said...

Adalah memang sangat sedap dan membuatkan aku lapaqqqq....

Lazyf... said...

Lauk yg akak masak tuh mmg mabeles.......lapar la plak nih ha...huhuhu

Mia-Ina said...

fuyoo..kak zel...awat sejak akhir2 ni byk gmbr makanan ni..menyelerakan ni

kena denda g pe TBL..huhu

I want to lose weight said...

memang dah konpem kena pun esok..
huhuhuhuhu