Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 7, 2010

200 Pounds Beauty

Untuk yang tanya filem ini..
Ye.. saya ada :)

Bagi sapa2 yang tak pernah tgk citer ni kat Astro..
Pompuan kurus dengan pompuan gemuk tu adalah orang yg sama..

Masa gemuk.. dia keje sbg penyanyi belakang tirai..
Kiranya nyanyi utk penyanyi yg sore tak sedap..
Yang hero tu pulak..
Dia suka.. yelah sapa tak suka hensem..

Tapi lelaki tu sebenarnya mempergunakan dia sahaja..
So, bila dia dapat tau..
Gemuk tu berhajat nak bunuh diri..

Tiba2 dia dapat idea untuk buat plastic surgery..

Setahun selepas wat plastic surgery tu dia muncul balik..
Dah jadi lawa, kurus cun melecun...
Tapi bukan untuk balas dendam..

Ntah camne,
Dia boleh tersangkut pulak jadi penyanyi utk kompeni hero..
Hero lak cam dah tersuka kat dia yg kurus lawa tu..
Heroin lagi laaa sukakan.. sbb mmg dia suka hero dari dulu..

TAPI...

Apabila rahsia wat plastic surgery tu terbongkar..
Apa yang akan terjadi?
Adakah pakwe hensem tu masih suka dia?
Adakah dia masih boleh jadi penyanyi?
Adakah kawan2 dia dapat menerima dia semula?

So.. u know what to do la kan ;)
.
.
.

4 comments:

Farra Dhelina said...

kita suka ost dia! layann! cite pon best!

m.q said...

citer ni mmg best
ai loike...

Mia-Ina said...

channel astro pe kak...hehe..mia ni jrg tahu menekan channel..share the channel code plz..best je

I want to lose weight said...

Astro Citra - 131
Tapi bukan ler hari2 ada citer ni..
Maybe 2-3 bulan depa tayang ler sekali