Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, July 16, 2010

Hari bertapa...


Hari ni berada di SK Seri Langkap..
Wat Bengkel Kem ICT kat sini..

Aku nyer sesi ini petang..
Bagi bengkel pasal Picasa 3..

Inche Izman dan Muhammad Khaleef sudah balik Tg Malim..
Malam ini aku akan tumpang tido umah Puan Dia..

Best gakkan sekali-sekala membujang...
Lepak ngn kawan2 yg sumer mmg bujang..
Tetiba aku terasa bujang..

Kalau baby dalam perut dah boleh kicking..
Mesti dia bagi tendangan padu kat perut mami dia..

MAMI BUKAN BUJANG DAH !!!

Ye-ye.. mami tahu laaa itu..

Apapun dah mula rindu pada keriuhan Budak Ahmad..

Papa malam ni mesti baca blogkan..
Sebab Khaleeh confirm dah qonquer TV..

SILA JANGAN PUKUL ANAK KESAYANGAN SAYA !!!
.
.
.

6 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

hahahaa...siaplaa kalo pukul kalep...

I want to lose weight said...

Aku je buleh pukul...

Hua..Hua.. Huaaaaaaa

Ms AiReEn MoHd said...

haha statement warning tu aku tak leh bla tul.....hahahah ko jer la buleh hentam dak ahmad tu ehhh

nurulhudaresad said...

haha...kompius sekejap amaran tu patut kasik kat sapa...hehee....tp penah ke papa dia pukul kak?nampak mcm papa mithali je tu..:-)

I want to lose weight said...

Papa dia pernah pukul lama dulu..
Cam 2 tahun lepas..

Anak meraung sikit je..

Mak dia yang meraung lebih-lebih..

Lepas tu Inche Izman tak berani dah :)

zatie_izzati said...

hehehe...kalo mami die debik xpe ek...hehehe