Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 7, 2010

Pablo Picaleb....

Aku baru je ngadu kat MR..
Yang budak Ahmad main kaler magic..
Main conteng-conteng lantai..

Tapi aku cakap takpe...
Sbb kat lantai tiles tu boleh dipadam bila mop...

Tadi malam...
Sedang aku asyik tgk My Girl kat Animax..
Dia sorang2 main kat depan playroom..

Terlebey sudah...
Main conteng2 dinding pulak..
Sebelum ni mmg laa ada hasil seni dia..
Tapi kurang laa berserabut sgt sbb pakai pensel & pen..

Kali ni sangat lega hokay...
Sepenuh-penuh dinding dia bantai conteng..

Bila aku naik antu...
Dan-dan ambik buku sekolah buat keje sekolah..

"MAMI JANGAN MARAH KALEP... TU ANTU YANG SURUH KALEP BUAT"

OK...
Mami terima alasan KERASUKKAN HANTU KALER MAGIC ko tu..


SEBAB...

SEBAB...

Malam ni papa ko balik taw...
So, ini peluang baik mami nak pujuk cat umah utk raya...
Rumah ni sejak beli masih cat asal dari developer..
Dah laa cat murah.. warna pun tak cantik..

Apa kata.. balik dari meeting hari ni kat Langkap..

MAMI BELIKAN KALEP WATER COLOR?
.
.
.

4 comments:

nurulhudaresad said...

hahaha....memang betol la tu ada antu yg suruh kalep conteng dinding tu...kuikuikui....suh dia conteng dkt2 raya kang la...baru leh beraya dgn cat baru...

makcikrehan said...

walllaaahhh!!! muahahahahhaha

iswatie "colours of life" said...

hahah....anak2 aku seminggu lps cat rumah diaorg pun sibut lukis arts kat dinding tuh..mengamuk la aku..habis ngan bibik pun kena amukan aku...

ko en kalep...nanti mami dah cat rumah truskan usaha anda tuk jd da vincci yer....

ibh said...

Akakakakakkaaa....klako betul jawapan khaleep...Kalau aku mmg sah2 la tak jadi marah ..hahahahha