Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, July 11, 2010

Pizza Raja Udang....

Ini adalah untuk breakfast, lunch & dinner hari ini...

Laki aku mesti bencikan..
Masa nak tu.. tergedik2..
Dah beli tak nak makan pulak...

Bukan aku mengada taw..
Tapi aku cepat moody bila service lambat...
Bayangkan.. aku smpi kat Pizza Hut tu dalam 9 lebih..
10.10 malam baru pizza smpi kat meja aku..

Harus tak harus aku dah bad mood..
Muka dah mencorong je...
Air dah abih 2 gelas..

Terus aku suh laki aku pi bungkus bawak balik..
Sampai umah.. tak sempat salin baju..
Terus tido membongkang dalam bilik sorang2..

Khaleef datang nak tido sebelah pun aku tak bagi..
Aku jerkah dia suh tido ngn papa dia..

Pagi ni bangun.. nak tak nak..
Hadap jugak laa pizza sejuk ni..

Eeeee loya-loya-loya !!!!
.
.
.

6 comments:

a l y a a a h m a d said...

Pizza hut skang mmg lg hampes la service dia...mmg lembab sgt & lgsg xalert dgn customer

kakngah said...

pizza hut nyer svc mmg lembab ya amat..
tak kira la branch mana...
sume sama jek!

ibh said...

Dah agak2 glamer..servis mula mcm hampeh..uuuhh..sib tak bp suka pizza..
Kalau free..aku suka la..ekekekkee

Kak Mah said...

aperlagik dominos pizza ler..ehehehe... aku tau mengandung jek terus potong pizza...

I want to lose weight said...

dah laa rupa pizza tu..
Ya Rabbi punya jauh panggang dari api banding yang dalam iklan..

Tu sbb KFC sentiasa di hatiku :)

NoVemBerLaDy said...

hahaha mmg hampeh.. pizza hut..
harus ditukar nama
PIIJJAHAT..!
hohohoho..