Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 28, 2010

Takde mood pulak..

Lunch tadi call Inche Izman..
Tanya dinner ni nak makan apa..
Sian dia tau...
Dah 3 minggu gak ler bini gantung periuk..

Pilihan dia ialah masak lemak kuning sotong..
Dengan daging goreng black pepper..

Tadi cam bersemangat waja je nak masak..
Ni mood sudah terbang..
Nak kemas-kemas umah pun rasa segan..

Rumah ni tak yah cakap ler..
Sejak2 aku pindah-randah duk umah mak aku..
Balik umah ni cuma utk ambik baju je..
Barang2 lain campak je mana dan..

Cepat laa mood marey..
Dah tak lalu nak makan masakan kedai Perahu Pecah tu lagi..
Kedai tu kadang2 masak sedap..
Tapi selalunya tak sedap..
Kelebihannya cuma dekat dengan rumah..
.
.
.

5 comments:

sawsawlady said...

RE: u sudah sihat ke untuk minum ais?

I want to lose weight said...

Belum.. jangankan ais..
Air manis pun belum boleh..
Sampai laa kaler kencing crystal clear :))

I want to lose weight said...

Tapi tetap mengidam mau itu TEH AIS !!!

Ain Nak Kurus said...

kak.. nampak gaya nie mcm ada tanda2 baby girl je nie.. hehehehe.. sbb akak yer VITAMIN M sgt besau.. hehehehe M = malas

I want to lose weight said...

Ye ke.. bukan baby girl rajin.. baby boy malas..

Masa Khaleef... eh-eh betui laaa..
Time tu sgt rajin...
Smpi bangun pagi masak nasi lauk2 nak wat bekal pi pejabat..