Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, July 4, 2010

Keadaan Kurang Memuaskan...


Huhuhuhu..

Keadaan skang adalah sentiasa meloya... memual.. memening..
Kira minyak Cap Kapak tu sentiasa dlm genggaman...
Bau perfume Paris Hilton pun dah tak lut..
Satu badan bau minyak angin :))

Pagi bangun tido..
Dah loya smpi hidung kembang kempis..

Smpi pejabat... tgk org pelbagai ragam..
Aku pun mengeram kat tempat duduk tahan pening..

Petang... tido.. time ni aman damai sket...

Waktu Maghrib.. ni paling kritikal...
Boleh kata tiap2 hari time ni mesti muntah..

Nasib baik waktu nak tido.. terus hilang rasa tak selesa..
Tapi ada sakit lain lak dtg..

Kat bawah nun rasa nyilu menyucuk-nyucuk..

Normal ke?

Bukan kalau dah dekat nak bersalin baru rasa ke?

Aku tak ingat dah pengalaman dengan Khaleef..
Sebab dah lama sangat..
.
.
.

6 comments:

Kak Mah said...

ko sakit belah mana zel??? aku kejap belah kiri kejap belah kanan..kadang dalam tido pun sakit tak reti nak describe..... nak ckp ngan doktor pun tak tau nak ckp camner..nak kata contraction aku rasa bukan..tapi rasa urat tue cam menegang gilerrrr.... malam tadi kene lagik... semalam kerap la kene.... nak checkup lambat lagik...

makan nasi pun tak ilang mabuk ker zel?

Mamma said...

biasanya kalu rasa nyucuk kat bawah tu baby duk kat bawah sgt n kedudukan kepala dia senget dan x selari dgn jalan. yang ni aku kena masa awal preggy smpai la besalin...sakit n lenguh je rasanya

I want to lose weight said...

Aku pun rasa baby sangat bawah..

Sebab hari tu masa scan..

Dr tekan menatang scanner tu betul2 bawah perut..

Tapi malam nak tido je rasa camtu..
Kalau jalan2 ke hape takde pulak

Nieza Ishak said...

angin tuee agaknya ...
kalo boleh ko minum air suam panas.

time camni la hazab huhuhu.

noradzlina.kamdani said...

amboi...kalau g jln xrasa sakit? ish ish ish..baby ni ngada2 ala manja2an gitu..nk jln selalu yek...

I want to lose weight said...

Hahah.. yelah tu..

Tapi serik dah laaa
G jalan2 kat OU last week..

Balik tu.. letak bontot atas kerusi pun rasa nyilu sesangat..