Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, July 29, 2010

Imam Muda...

Ni peserta favorite aku yang sudah tersingkir..

Esok agak2 Imam Asyraf ke Imam Hizbur?
Dua-dua sama hebat..
Sama2 hafaz Quran...
Dua-dua dah kahwin.. (anak darezz sumer sila kecewa)

Aku tgk Aran ni.. dok terbayang Ustaz Din dalam novel Jaja & Din..
Agaknya camni ler hensemnya Ustaz Din tu..

Yang aku kagumnya..
Dalam penuh mat rempit... samseng jalanan.. kaki lepak..
Peragut.. perogol.. perompak.. penagih dadah..

Rupa-rupanya ramai lagi anak muda yang berkarisma..
Berpegang teguh pada agama..

Muka sorang2.. sejuk mata memandang..
Ni ler jenis orang kata sejuk perut ibu mengandung..
Mmg calon menantu rebutan betul..

Wpun banyak blogger.. forum.. komen kat paper...
Membincangkan bahawa Imam Muda Astro ni tak layak dipanggil imam..
Satu je aku nak tanya pada depa2 ni..

DIRI KO TU IMAM SANGAT KE?

Bersyukur jelah dalam keadaan runtuhnya akhlak muda mudi..
Bersekedudukan.. berpeleseran.. minum arak..
Buang anak.. hisap dadah.. pil ecstacy..

Ada jugak golongan2 yang sayangkan agama lebih dari dunia..

Apapun.. esok jangan lupa ye saksikan Imam Muda final..
Yang takde Astro tapi ada Internet..
Boleh tengok live kat SINI..
Pengguna internet luar negara pun boleh tengok :)
.
.
.

8 comments:

Kak Mah said...

hidup zel!!!! eh eh..hidup imam muda....ada gak kutuk rancangan ni yer..walhal satu dunia dok puji......

sofie natashah said...

kak Zel, saya x follow sangat Imam Muda ni, tapi nasib baik saya follow blog akak, ter"tahu" final Imam Muda.

Ada gak tgk kat Astro, dok canang Final Imam Muda, tapi x perasan bila harinya..

mesti nak tgk ...

saya setuju, bukan perut2 ibu mengandung aja yang sejuk. kita2 sebagai umat Islam pun sejuk jugak. Ada juga barisan pelapis Imam Tua.

p/s : nak cari mat rempit x susuh, x yah cari pun , muncul macma cendawan tumbuh lepas hujan...

I want to lose weight said...

Final malam esok :)

Haruno Hana 하나 said...

waa... best ;)
yalah, x sngka ada lg yg kuat agama dlm m'sia ni
baguih2x

ummi09 said...

thanks kak zel kos bagi link untuk penduduk2 luar negara.. selama ni just dengor jek org kat blog2 cakap pasal imam muda..tapi kita yang kat luor negara, dok tau pape pun.. tau2 suami kawan kita pun masuk bertanding.. anyway, dpat tengok final pun ok dah..huk huk.. sok kul brape final? nak sedia depan komputer..kena budget time sebab time tak same..

I want to lose weight said...

Pukul 9 mlm waktu mesia..
Sapa kawan hubby? Hizbur ke?

Nasib baik tkde IM HIZBUR..

Kalau tak mmg berabih akak undi Hizbur :)

I want to lose weight said...

Sofie..

Nak cari mat rempit..
Bukak je sliding door..
Dalam sejam.. 5-6 org mat rempit lalu camn dia sorang je ada motor kat taman ni..

ummi09 said...

bukan kawan hubby..suami kepada kawan saya.. tak masuk final pun..tapi masuk semi final..hehe.. tak silap namenyer sharifuddin..ade ke nama tu? din la..huhu..